Header Ads


Στην Τσέλσι ο Λουκάκου αντί 115 εκατ. ευρώ!

Στην Τσέλσι ο Λουκάκου αντί 115 εκατ. ευρώ!


Ο Ρομελού Λουκάκου επιστρέφει στην Τσέλσι μετά από οκτώ χρόνια!
Η Ίντερ αποδέχτηκε σύμφωνα με την Corriere dello Sport την ύψους 115 εκατομμυρίων ευρώ πρόταση των Μπλε και ο Βέλγος θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της.

Επιστροφή στο Λονδίνο και τους Μπλε μετά από οκτώ χρόνια για τον Ρομελού Λουκάκου. Η Ίντερ αποδέχτηκε σύμφωνα με την Corriere dello Sport - η πληροφορία επιβεβαιώνεται και από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο - την πρόταση της Τσέλσι για τον 28χρονο διεθνή Βέλγο φορ.

Το κόστος της μετακίνησης ανέρχεται στα 115 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα (είχαν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα των Μάρκος Αλόνσο και Ντάβιντε Τζαπακόστα).

Το ποσό αυτό θα καταστήσει τον Λουκάκου ως την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τσέλσι, ξεπερνώντας κατά πολύ τα 80 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του Κάι Χάβερτς από τη Λεβερκούζεν τον περασμένο Σεπτέμβριο.



Το μόνο που μένει σύμφωνα με την Corriere dello Sport είναι η ανακοίνωση. Η περασμένη σεζόν ήταν η καλύτερη στην καριέρα του 28χρονου Βέλγου, ο οποίος με 24 γκολ και 10 ασίστ υπήρξε καταλυτικός παράγοντας για την επιστροφή των Νερατζούρι στο Σκουντέτο.

Η Τσέλσι είχε αγοράσει τον Λουκάκου το 2011 αντί 15 εκατομμυρίων ευρώ, παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Γουέστ Μπρομ και Έβερτον, η οποία τον αγόρασε το 2014 αντί 35,3 εκατομμυρίων ευρώ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.