Header Ads


Η Εθνική Πόλο Ανδρών δωρίζει 100.000 ευρώ στους πυρόπληκτους!

Η Εθνική Πόλο Ανδρών δωρίζει 100.000 ευρώ στους πυρόπληκτους!


Ο Γιάννης Φουντούλης ανακοίνωσε την απόφαση των διεθνών να δωρίσουν το μισό ποσό του πριμ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη (100.000€) στους πυρόπληκτους.

Για ακόμη μία φορά, τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Πόλο των Ανδρών δείχνουν τον σπουδαίο χαρακτήρα τους.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιάννης Φουντούλης, ανακοίνωσε πως πάρθηκε συλλογικά η απόφαση εντός της ομάδας να δοθεί στους πυρόπληκτους το μισό ποσό (ήτοι 100.000€) από το πριμ που ανακοίνωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος μαζί με τους συμπαίκτες του απέδειξαν έμπρακτα πως βρίσκονται κοντά στους πυρόπληκτους και σε όσους δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες στα πύρινα μέτωπα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.