Header Ads


Βράνιες: «Με την ΑΕΚ υπάρχει μια μοίρα που μας ενώνει για πάντα!» (vid)

Βράνιες: «Με την ΑΕΚ υπάρχει μια μοίρα που μας ενώνει για πάντα!» (vid)


Ο Κομάντο μίλησε για την επιστροφή του και την ξεχωριστή του σχέση με την Ένωση!
Η επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες ολοκληρώθηκε επίσημα με την ανακοίνωση της μεταγραφής του και το ΑΕΚ TV ακολούθησε… λεπτό προς λεπτό τον Βόσνιο άσο στην πρώτη του μέρα ξανά στα κιτρινόμαυρα.

Ο «Όγκι» βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, στο Μαρούσι, φόρεσε τη φανέλα με τον αριθμό 21, υπέγραψε το συμβόλαιό του και αμέσως μετά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο AEK TV, λίγα λεπτά πριν μεταβεί στο ΟΑΚΑ για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βόσνιος στόπερ:

-Πώς αισθάνεσαι για αυτή την επιστροφή σε μία ομάδα που γνωρίζεις πολύ καλά;

«Μόνο ευτυχία! Αυτή την ομάδα την αγαπώ! Εδώ αισθάνομαι σαν το σπίτι μου και το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαι πάντα έτοιμος, από το πρώτο λεπτό!».

-Πώς σου φαίνεται η προοπτική του νέου γηπέδου και η σκέψη να αγωνιστείς σε αυτό;

«Η πρώτη φορά που θα μπούμε σε αυτό το υπέροχο γήπεδο θα αποτελέσει ξεχωριστή στιγμή και μια διαφορετική αίσθηση και για τον κόσμο, αλλά και για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Είναι μια στιγμή που την περιμένω εδώ και πολύ καιρό. Να μπούμε στον Ναό της ΑΕΚ, στο γήπεδο που είναι ταυτισμένο με την ιστορία της και με τον κόσμο της».

-Τελικά ο Βράνιες δεν μπορεί χωρίς την ΑΕΚ, αλλά και η ΑΕΚ δεν μπορεί χωρίς τον Βράνιες;

«Υπάρχει μια μοίρα που μας ενώνει για πάντα. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μελισσανίδη που μου έδωσε ξανά την ευκαιρία της επιστροφής».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.