Header Ads


«Πρόταση της ΑΕΚ σε Ντάσα!» (vid)

«Πρόταση της ΑΕΚ σε Ντάσα!» (vid)


Σύμφωνα με μέσο από το Ισραήλ, η Ένωση όχι μόνο ενδιαφέρεται, αλλά έχει κάνει και κρούση στον 28χρονο δεξιό μπακ-χαφ της Φίτεσε!

Τον Έλι Ντάσα έχει βάλει στο στόχαστρο της η ΑΕΚ για να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «one.co.il».

Συγκεκριμένα, στο σχετικό ρεπορτάζ, τονίζεται πως η Ένωση όχι μόνο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον (μαζί με την Λέγκια Βαρσοβίας) αλλά έχει καταθέσει και πρόταση για τον 28χρονο Ισραηλινό άσο με ρίζες από την Αιθιοπία που έχει συμβόλαιο με τη Φίτεσε ως το καλοκαίρι του 2022. 

Στο ισραηλινό ρεπορτάζ του «one.co.il»,επισημαίνεται πως ο Ντάσα που έχει ύψος 1,78 δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση, όμως η πρόταση που έχει από την ΑΕΚ είναι η πιο σοβαρή. Από εκεί και πέρα ο Ντάσα έχει γεμάτες χρονιές σε όσες ομάδες αγωνίστηκε, μετράει 37 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ και αγωνίζεται στη Φίτεσε από το 2019, όταν και είχε πάρει μεταγραφή από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 33 συμμετοχές με τη Φίτεσε και έξι ασίστ, δείχνοντας πως είναι ένα επιθετικογενές μπακ. 

Στη Μακάμπι αγωνίστηκε την τετραετία 2015-2019, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, της οποίας τη φανέλα φόρεσε για πέντε χρόνια (2010-2015).



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.