Header Ads


The Bachelor spoiler: Η καλλονή έκπληξη που θα εισβάλει μέσα στο ριάλιτι!

The Bachelor spoiler: Η καλλονή έκπληξη που θα εισβάλει μέσα στο ριάλιτι!


Το τι μαλλιοτράβηγμα έχει να πέσει στο The Bachelor για τον Παππά δεν περιγράφεται! Αν ισχύει η διαρροή που κυκλοφορεί και αναφέρει ότι θα έχουμε και μια είσοδο guest που θα κάνει πάταγο εκεί να δείτε τι έχει να γίνει στο ριάλιτι του Alpha!

Ήδη απο τι μαθαίνουμε απο καλά πληροφορημένες πηγές ο Αλέξης Παππάς τις έχει κάνει όλες τις κοπέλες άνω κάτω, αφού σε όλες έχει υποσχεθεί και κάτι, έτσι ώστε να τις έχει σε εγρήγορση και να μην μένουν ήρεμες.
 
Άλλωστε πρωταρχικός σκοπός του The Bachelor δεν είναι να βρει ο εργένης γυναίκα, αλλά να μαλλιοτραβηχτούν οι παίκτριες μεταξύ τους για να δούμε ποια θα είναι εκείνη που στο τέλος θα έχει μείνει για να τον διεκδικήσει.

Μια εξέλιξη όμως της τελευταίας στιγμής αναφέρει ότι θα υπάρχει μια guest εμφάνιση μέσα στο σπίτι όπου πρόκειται να ανακατέψει ακόμα περισσότερο την τράπουλα αφού όλοι θα την γνωρίζουν αλλά κανένας πλην του Αλέξη δεν θα ξέρει για ποιον λόγο έχει μπει μέσα.


Σύμφωνα λοιπόν με τις έγκυρες πηγές του koolnews.gr μέσα στο ριάλιτι αναμένεται να εισβάλει η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία και θα ανάψει φωτιές στις υπόλοιπες γυναίκες που θέλουν να διεκδικήσουν τον Αλέξη.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η παραγωγή θέλει να κάνει τεράστια έκπληξη και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον χαμό που έχει δημιουργήσει η σχέση που είχαν στο Survivor Αλέξης και Ελευθερία βάζοντας μέσα στο σπίτι την Ελευθερία Ελευθερίου να κάνει guest εμφάνιση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.