Header Ads


Super League: Στις 19 Ιουλίου η κλήρωση του πρωταθλήματος!

Super League: Στις 19 Ιουλίου η κλήρωση του πρωταθλήματος!


Προγραμματίστηκε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος ενώ η Super League είπε πως συμφωνεί επί της αρχής με την Ολιστική Μελέτη των FIFA/UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο!
Την Δευτέρα 19 Ιουλίου θα διενεργηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League, το οποίο –θυμίζουμε- έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21 Αυγούστου.

Η κλήρωση θα γίνει κανονικά, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που δημιουργεί η μη έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος λόγω του θολού τοπίου στα τηλεοπτικά των ομάδων.
Για το τελευταίο, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, εξουσιοδοτήθηκε για να προχωρήσει στη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης τις προσεχείς ημέρες για την έγκριση της προκήρυξης. Αν, ωστόσο, δεν βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά, δύσκολα θα εγκριθεί και πάλι η προκήρυξη και το πρωτάθλημα θα είναι στον αέρα.

Tο Δ.Σ. της Super League, τέλος, ανακοίνωσε πως συμφωνεί επί της αρχής ομόφωνα με την Ολιστική Μελέτη των UEFA/FIFA, αν και γενικότερα εκφράστηκε δυσαρέσκεια για την ΕΠΟ περί ελλιπούς ενημέρωσης για τις αλλαγές στους κανονισμούς που προωθούνται στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.