Header Ads


Gazzetta dello Sport: «Η ΑΕΚ θέλει Ιάγο Φαλκέ!»

Gazzetta dello Sport: «Η ΑΕΚ θέλει Ιάγο Φαλκέ!»


Ένα νέο όνομα προκύπτει στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, καθώς από την Ιταλία αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ιάγο Φαλκέ!
Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός έχει να επιλέξει ανάμεσα στην ΑΕΚ, το Ντουμπάι και τις Η.Π.Α για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. 

Συγκεκριμένα οι Ιταλοί αναφέρουν:

«Την Τρίτη ο Ιάγο Φάλκε θα είναι στη Φιλαδέλφεια (έδρα της Τορίνο στο Τορίνο). Επιστρέφει από τον δανεισμό στην Μπενεβέντο, αφού με την Τορίνο έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Έχει αρχίσει να γίνει πολύ πιθανό ότι το μέλλον του θα είναι μακριά από την Ιταλία. Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Ισπανό άσο από τρεις πλευρές: Τον έχουν ζητήσει η ΑΕΚ Αθηνών, η Αλ Νασρ από το Ντουμπάι και μια ομάδα από το MLS των ΗΠΑ. Ο ίδιος το δείχνει: Η φυγή του είναι πιθανή…»

Ο Φαλκέ έχει πλούσια καριέρα έχοντας αγωνιστεί στις Σαουθάμπτον (1 συμμετοχή), Τότεναμ (11 συμμετοχές), Μπενεβέντο (11 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ), Αλμερία (22 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ), Ρόμα (27 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ), Ρεάλ Βαγιεκάνο (31 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ), Β’ ομάδα της Βιγιαρεάλ (36 συμμετοχές, 11 γκολ), Β’ ομάδα της Γιουβέντους (40 συμμετοχές, 17 γκολ, 2 ασίστ), Τζένοα (43 συμμετοχές, 14 γκολ, 7 ασίστ) και Τορίνο στην οποία βρίσκεται σήμερα με 108 συμμετοχές, 32 γκολ και 21 ασίστ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.