Header Ads


Μιλόγεβιτς: «Δεν χρειάζεται να πω τι περιμένουμε όλοι από την ΑΕΚ!»

Μιλόγεβιτς: «Δεν χρειάζεται να πω τι περιμένουμε όλοι από την ΑΕΚ!»


Όσα δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της ΑΕΚ με την Βελέζ
 
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Βελέζ αύριο (21:30) στο Σαράγεβο για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Conference League και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο επίσημο αγώνα της «Ενωσης» αλλά και για τον βαθμό ετοιμότητας των νέων μεταγραφών της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι το πρώτο επίσημο, άλλο τα επίσημα άλλο τα φιλικά. Ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, δεν χρειάζεται να πω τι περιμένουμε όλοι από την ΑΕΚ. Αυτά που θα ζητήσω από τα παιδιά είναι να βγάλουμε στο γήπεδο όσα έχουμε δουλέψει.

Ολοι έχουν καλές ομάδες, πολλοί ξένοι παίζουν σε άλλες ομάδες, σίγουρα πρέπει να λάβουμε στα σοβαρά το Conference League σαν διοργάνωση.»

Για τον βαθμό ετοιμότητας των Αραούχο, Βράνιες και Λε Ταλέκ:

«Ολα τα παιδιά άρχισαν προπόνηση αρχές Ιουλίου, προφανώς δεν είναι έτοιμοι, είναι λίγο διαφορετικό για τον Αραούχο και τον Βράνιες γιατί γνωρίζουν την ομάδα. Μπαίνουν σε διαδικασία ετοιμότητας γιατί τα ματς είναι συνεχόμενα και δεν υπάρχει πολύς χρόνος αλλά ακόμα έτοιμοι δεν μπορούν να θεωρηθούν. Και ο Λε Ταλέκ που είχε ένα πρόβλημα σίγουρα θα μας βοηθήσει. Από εκεί και πέρα τους έχω πει ότι δεν έχουμε περιθώρια.»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.