Header Ads


Η ΑΕΚ «τελειώνει» και την μεταγραφή Αραούχο!

Η ΑΕΚ «τελειώνει» και την μεταγραφή Αραούχο!


Έτοιμη να κλείσει και τον Σέρχιο Αραούχο είναι η ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ μετά την προφορική συμφωνία με τον Νταμιέν Λε Ταλέκ που έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι του για να έρθει στην Αθήνα, βρίσκεται πολύ κοντά και στην ολοκλήρωση της άλλης κίνησης που βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες. Αυτής του Σέρχιο Αραούχο. 

Τα τελευταία 24ωρα και μετά την τελευταία πρόταση της Ένωσης που έφτασε το 1,5 εκατομμύριο έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στις συζητήσεις και αυτή την στιγμή οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συνεχείς επαφές για να κλείσουν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας. Μάλιστα όλα δείχνουν πως αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι αύριο, παράλληλα με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λε Ταλέκ στην Αθήνα.

Σημαντικό ρόλο στο πως θα κλείσει τελικά η συμφωνία για τον Αραούχο, θα έπαιζε το ζήτημα της κάλυψης που ψάχνει η Λας Πάλμας για το πρόβλημα που συνιστά για τους Ισπανούς το γεγονός πως υπάρχει 30% ποσοστό μεταπώλησης του Αραούχο. Είναι 20% για την Μπόκα Τζούνιορς και 10% για τον μάνατζερ του παίκτη. Το δεύτερο δεν είναι πρόβλημα, αλλά το ποσοστό της Μπόκα, για την διοίκηση της Λας Πάλμας είναι.

Όπως είχε αναφερθεί στο ρεπορτάζ του προηγούμενου Σαββάτου αυτή η υπόθεση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο πως θα διαμορφωθεί η τελική συμφωνία για την μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ και ίσως να λειτουργήσει και προς όφελος της Ένωσης. Παραμένει και σήμερα πιθανό να έχει τελικά τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς. Από κει και πέρα η διαφορά ανάμεσα στα χρήματα που δίνει ως τελικό αντίτιμο η ΑΕΚ και αυτά που ζήτησε η Λας Πάλμας και η οποία δεν είναι μεγάλη, αναμένεται να καλυφθεί και με κάποια μπόνους που θα μπουν και θα αφορούν επίτευξη στόχων τόσο της ομάδας, όσο και του παίκτη ατομικά. Σε κάθε περίπτωση το ποσό που δίνει η ΑΕΚ ως τελικό καθαρό αντίτιμο για την απόκτηση του Αραούχο είτε άμεσα, είτε με οψιόν είναι στο 1,5 εκατομμύριο και δεν θα αλλάξει. Αυτό ξεκαθαρίστηκε από την στιγμή που κατατέθηκε η τελευταία πρόταση.

Όλα δείχνουν πως η υπόθεση του Αραούχο είναι πλέον σε τέτοια φάση, που είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην προχωρήσει και να μην ολοκληρωθεί θετικά. Για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρξει... συγκλονιστική ανατροπή στην στάση κάποιας από τις εμπλεκόμενες πλευρές. Κάτι που με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες. Αντίθετα, το πιθανότερο είναι πως ο Αραούχο θα ακολουθήσει μάλλον πολύ σύντομα την πορεία του Λε Ταλέκ προς Αθήνα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.