Header Ads


Ντούντιτς: «Να εκμεταλλευτούμε την αργή άμυνα της ΑΕΚ»

Ντούντιτς: «Να εκμεταλλευτούμε την αργή άμυνα της ΑΕΚ»


Όσα είπε στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Βελέζ, Φέτζα Ντούντιτς για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο στις 21.00 την Βελέζ στο ΟΑΚΑ και θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί στον Προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι Bόσνιοι έφτασαν το μεσημέρι στην Αθήνα και το βράδυ προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ, ενώ πριν την προπόνηση ο τεχνικός της Βελέζ, Φέτζα Ντούντιτς μίλησε στη συνέντευξη τύπου.

Ο Βόσνιος τεχνικός τόνισε πως είναι σημαντικό να μη δεχθεί η ομάδα του γκολ στο πρώτο 20λεπτο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντούντιτς για το ΑΕΚ-Βελέζ:

«Ρεαλιστικά, η ΑΕΚ πίστευε ότι θα είχε ένα εύκολο έργο εναντίον μας και τώρα σίγουρα θα κάνει τα πάντα για να κάνει την ανατροπή. Γνωρίζουμε τι νοοτροπία θα έχει η ΑΕΚ και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Τα πρώτα 20 λεπτά θα είναι κρίσιμα και αν δεν δεχτούμε γκολ σε εκείνη την περίοδο, πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή ευκαιρία.

Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε την ομάδα και να προετοιμαστούμε για το μεγάλο παιχνίδι, γιατί ξέρουμε τι σημαίνει αυτός ο αγώνας για τον σύλλογο. Σίγουρα παίξαμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στο Σαράγεβο, αλλά μπορούμε ακόμα να βελτιωθούμε στην άμυνα.

Η ΑΕΚ δημιούργησε ευκαιρίες και έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα στην άμυνα. Μπορούμε να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα και στις αντεπιθέσεις μας. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι.
 
Είδαμε ότι η άμυνα της ΑΕΚ είναι κάπως αργή. Αυτό είναι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε και ελπίζουμε σε θετικό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Βελέζ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.