Header Ads


Μιλοβάνοβιτς: «Ο Αραούχο γίνεται παίκτης της ΑΕΚ»!

Μιλοβάνοβιτς: «Ο Αραούχο γίνεται παίκτης της ΑΕΚ»!


Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ που βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό της Λας Πάλμας, στέλνει το μήνυμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρχιο Αραούχο.

Η διαδικασία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ είναι σε πλήρη εξέλιξη και στην Αθήνα από την Πέμπτη(9/7) για λογαριασμό της Λας Πάλμας βρίσκεται ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ένωσης και νυν επιτελικό στέλεχος του σχεδιασμού της ισπανικής ομάδας, έχει την πλέον ξεκάθαρη εικόνα για τις εξελίξεις και μίλησε γι' αυτές. 

«Ο Σέρχιο Αραούχο γίνεται παίκτης της ΑΕΚ. Όλα έχουν πάει καλά, είναι μια σημαντική συμφωνία και για την Λας Πάλμας και για την ΑΕΚ και φυσικά για τον παίκτη και τελειώνουμε θετικά», τονίζει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Σε σχέση με το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με κάποια ρεπορτάζ από την Ισπανία που αμφισβητούσαν την θετική εξέλιξη της υπόθεσης, ο Μιλοβάνοβιτς ήταν ξεκάθαρος: «Δεν υπήρξε τέτοιο θέμα. Είμαστε εδώ για να τελειώσουμε την συμφωνία κι αυτό γίνεται.  Από κει και πέρα είναι μια σημαντική συμφωνία όπως είπα και πριν για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και φυσικό είναι να χρειάζονται και κάποιες διαδικασίες ιδιαίτερες. Αλλά σχεδόν έχουμε τελειώσει. Ο Σέρχιο περιμένει να ολοκληρώσουμε και τυπικά την υπόθεση κι αμέσως μετά θα έρθει στην Αθήνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και για τις δύο ομάδες που είναι ομάδες που αγαπώ και πιστεύω πως έχω βοηθήσει με την δουλειά μου και βέβαια έχω βοηθηθεί κι εγώ πολύ από αυτές. Και φυσικά και για τον Σέρχιο που είναι σπουδαίος παίκτης κι εξαιρετικό παιδί». 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.