Header Ads


Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Νεντελτσεάρου!

Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Νεντελτσεάρου!


Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ρουμάνο διεθνή στόπερ, που πλέον με την άδεια της ΑΕΚ συζητάει απευθείας για την μεταπήδηση του στην ιταλική ομάδα!
Το φιλικό της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού μπορεί να ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ.

Η Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με την Κροτόνε για την παραχώρηση του 25χρονου Ρουμάνου διεθνή στόπερ, με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν στα 1,7 εκατ. κέρδος από το σημαντικό αυτό «deal». 

Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η μεταγραφή ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Με άδεια της ΑΕΚ ο «Νέντε» απουσιάζει από την σημερινή (16/7) προπόνηση στα Σπάτα, που ξεκίνησε στις 19.00 και βρίσκεται ήδη στη Ιταλία για τις διαδικασίες που αφορούν πλέον τον ίδιο και την Κροτόνε.

Αν όλα πάνε ομαλά, μπορεί και ως απόψε το βράδυ να έχει κλείσει οριστικά στον σύλλογο της Serie B. 

Ο Νεντελτσεάρου όπως είναι γνωστό έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ και αυτό φυσικά συνέβη γιατί μέχρι τώρα δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ούτε φυσικά μπορεί ποτέ κανείς να μιλήσει για κάτι τελειωμένο πριν τις οριστικές υπογραφές και τις ανακοινώσεις. 

Πάντως τελικά χθες δεν ήταν τυχαίο, πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει σε όλο το δεύτερο ημίχρονο τον Γεράσιμο Μήτογλου, που δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί στα φιλικά στην Ολλανδία. 

Είναι σαφές πως εφόσον ολοκληρωθεί η πώληση του Νεντελτσεάρου, πολύ δύσκολα δεν θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της Κροτόνε, οπότε ο Σέρβος τεχνικός κοιτάει πλέον τις επιλογές του από το νυν ρόστερ, την ώρα στην ΑΕΚ κινούνται εντατικά για απόκτηση κεντρικού αμυντικού. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.