Header Ads


Μεταγραφή από ΑΕΚ ο Ιωνικός!

Μεταγραφή από ΑΕΚ ο Ιωνικός!


Ποιος παίκτης της ΑΕΚ οδεύει ως δανεικός στον Ιωνικό μετά τον Ιατρούδη - Του το ανακοίνωσε ο Κονέ μετά το ΑΕΚ - Βελέζ! 

Αναλυτικά το δημοσίευμα του overfm.gr:

To επόμενο 48ωρό του δραματικού ευρωπαικού της αποκλεισμού, για πρώτη φορά στην ιστορία της απο τον Ιούλιο, βρήκε τον Οργανισμό ΑΕΚ βαθιά παγωμένο παρά τον… καύσωνα. Τουλάχιστον κάτι κινήθηκε στα μεταγραφικά της αφού όπως έμαθα απο Νίκαια μεριά, ο Παναγιώτης Κονέ ειδοποίησε τον Θεοδώση Μαχαίρα πως πάει δανεικός στον Ιωνικό!

Και μάλιστα του ξέκοψε το ενδεχόμενο να… επανέλθουν στον δανεισμό του σε ολλανδική ομάδα. Οταν δόθηκε – προηγουμένως μέσα στο καλοκαίρι – αυτή η ευκαιρία οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν δεύτερες σκέψεις και δεν προχώρησε η δουλειά τότε.

Οπως φαίνεται ο 21χρονος εξτρέμ, που πήρε ευκαιρίες απο Καρέρα/Χιμένεθ δεν είναι στο πλάνο Μιλόγεβιτς, για αυτό στέλνεται δανεικός.

Βonus:

Μου σφύριξαν πως δεν ήταν μόνο ο Πέτρος Μάνταλος που ζήτησε απο τον προπονητή του να κτυπήσει πέναλτι το βράδυ της Πέμπτης και μάλιστα το πρώτο. Με τον Παναγιώτη Κονέ να παρεμβαίνει, όπως διέρρευσε τουλάχιστον, να τον ρωτάει αν έχει ενοχλήσεις ακόμη στην γάμπα και όταν πήρε την καταφατική απάντηση του διεθνή μέσου να του λέει πως δεν μπορεί τότε να είναι εκτελεστής.

Απο πότε ένας τεχνικός διευθυντής αποφασίζει για τον εκτελεστη του πέναλτι και όχι ο προπονητής είναι ένα καλό ερώτημα, πάντως… Απο εκεί και πέρα και ο Βράνιες… σήκωσε το χέρι του και ζήτησε να εκτελέσει πέναλτι αλλά προτιμήθηκε ο Ελντερ Λοπες (που το …έχασε) στην αρχική 5άδα αντί του Βόσνιου.

Με τον τελευταίο να δυσανασχέτησε, όπως φάνηκε, τόσο πολύ το ήθελε. Παρεμπιπτόντως στην ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς είχε προετοιμαστεί απο τις προηγούμενες ημέρες για το ενδεχόμενο η πρόκριση στη ρεβάνς να κρινόταν στην διαδικασία των πέναλτι (όπως και συνέβη); Αν κρίνω απο το πως το διαχειρίστηκε την κρίσιμη ώρα, νομίζω πως όχι…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.