Header Ads


Μπόγρης: «Θα επέστρεφα Ελλάδα για μια ομάδα με μπασκετική παράδοση!»

Μπόγρης: «Θα επέστρεφα Ελλάδα για μια ομάδα με μπασκετική παράδοση!»


Για το μέλλον του μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης, με την επιστροφή του στην Ελλάδα να φαντάζει πολύ πιθανή, για το μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ!

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο, μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Γιώργος Μπόγρης, στο superbasket.gr.
 
Ο διεθνής σέντερ, μίλησε κυριολεκτικά για όλους και για όλα!

Ασχολήθηκε με την Τενερίφη, την ACB, το μέλλον του που πάει… προς Ελλάδα μεριά, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί στους τέσσερις τεράστιους παίκτες του ελληνικού μπάσκετ που αποσύρθηκαν φέτος, αλλά και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πάει για το πρώτο δαχτυλίδι της καριέρας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Μπόγρη:

Πρόσφατα έληξε η συνεργασία με την Τενερίφη. Τι θα κρατήσεις από την θητεία σου εκεί;

«Για εμένα ίσως είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου όλα αυτά που πέρασα στο νησί και αγωνιστικά και ατομικά σε προσωπικό επίπεδο, γιατί πέρασα πανέμορφα και ήταν ένα μαγικό μέρος. Αλλά συν τοις άλλοις, ήταν και μια ομάδα, η οποία μου έδωσε πολλά, μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ένα βήμα πάνω στην καριέρα μου, κέρδισα τίτλους και πραγματικά είμαι συνδεδεμένος με αυτό το νησί, με πολύ αγάπη και ιδιαιτερότητες και ίσως ήταν το πιο όμορφο κεφάλαιο της καριέρας μου έως σήμερα.»

Ποια είναι η άποψη σου για τον κόουτς Βιντορέτα, με τον οποίον μεταξύ άλλων κατακτήσατε δύο τρόπαια.

«Ο κόουτς Βιντορέτα για εμένα ίσως είναι ο μόνος προπονητής που έχω καταφέρει να συνδεθώ τόσο πολύ, γιατί πέρα του “προπονητής-παίκτης” κομμάτι θεωρώ ότι είναι και φίλος μου. Ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορούσα να μιλήσω με τα μάτια και εντός παρκέ αλλά και εκτός και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό ένας παίκτης να βρει χημεία με τον προπονητή του κάτι που είναι πολύ σπάνιο και στο λέω εγώ που είμαι επαγγελματίας από τα 14, που ίσως ήταν η πρώτη φορά που βρίσκω τέτοια χημεία με τον προπονητή μου.

Ενας πάρα πολύ ωραίος τύπος, με τρομερές μπασκετικές ιδέες, που ξέρει να παίρνει από τον κάθε παίκτη το μέγιστο και ξέρει να τον κάνει να νιώθει πάρα πολύ σημαντικός στο κομμάτι του. Οπότε όπως είπες και εσύ, κερδίσαμε και τους τίτλους, που όταν κάνεις πολύ μεγάλες επιτυχίες θεωρώ ότι σε φέρνουν ακόμη πιο κοντά με κάποιους ανθρώπους και χαίρομαι που είναι ένας από αυτούς και ότι πέρα από το μπασκετικό κομμάτι, πάντα έχω μια πόρτα ανοιχτή στην Ισπανία σαν φίλος.»

Η πορεία σου στις ισπανικές ομάδες είναι σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, θεωρείς ότι σου ταιριάζει ο τρόπος παιχνιδιού στην Ισπανία;

«Κοίτα δεν έχει να κάνει με το Ισπανικό πρωτάθλημα αυτό καθαυτό. Θεωρώ ότι έχει να κάνει με τους προπονητές που βρίσκεις, πιστεύω ότι το προπονητικό στυλ στην Ισπανία μου ταιριάζει καλύτερα, γιατί είναι ένα στυλ το οποίο σε αφήνει πιο πολύ να αναπτύξεις το παιχνίδι σου, παρά να έχεις το μυαλό σου το πώς θα “καταστρέψεις” το παιχνίδι του αντιπάλου, όπως γίνεται κυρίως στην Σερβική σχολή. Θεωρώ ότι αυτό το πράγμα μοιάζει πιο πολύ στην ιδιοσυγκρασία μου και είμαι τυχερος γιατι δούλεψα και με τρομερούς προπονητές, οι οποίοι με βοήθησαν γρήγορα στο να προσαρμοστώ στο στυλ παιχνιδιού εκεί και να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα.»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.