Header Ads


«Έκλεισε» Γκόραν Άντζελιτς η ΑΕΚ!

«Έκλεισε» Γκόραν Άντζελιτς η ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ κατέληξε στον τερματοφύλακα που θα αποτελέσει δίδυμο με τον Πέτρο Μπουκοβίνα τη νέα σεζόν!
 
Λίγες ημέρες μετά το τέλος της σεζόν και την αποχώρηση του Τόμας Μπάουερ η ΑΕΚ βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του.
 
Ο λόγος για τον διεθνή Μαυροβούνιο, Γκόραν Άντζελιτς ο οποίος θα αποτελέσει το δίδυμο κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ μαζί με τον Πέτρο Μπουκοβίνα.

Είναι γεννημένος στις 12.3.1988 και έχει ύψος 1.99μ. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα της SPR Stal Mielec στο πρωτάθλημα της Πολωνίας με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις ανεβάζοντας τις «μετοχές του».

Είναι διεθνής με την Εθνική της χώρας του και μάλιστα θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 με την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου ενώ ήταν από τα βασικά στελέχη στα προκριματικά. Πριν την Πολωνία αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Βοσνίας με την Μόσταρ και την Ιζβιντατς.

Ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ η οποία προσθέτει έναν ακόμη διεθνή στο ρόστερ της.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» παρακολούθησαν τον Άντζελιτς τόσο στους αγώνες στο Πολωνικό πρωτάθλημα όσο και με την Εθνική και θεωρούν πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει στην ομάδα την ποιότητα και την ηρεμία που χρειάζεται στην άμυνα.

Με Μπουκοβίνα και Άντζελιτς η ΑΕΚ διαθέτει μακράν το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στο ελληνικό πρωτάθλημα και από τα πιο δυνατά στην Ευρώπη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.