Header Ads


Παππά, Μουράτο και Κόνιαρη θέλει η ΑΕΚ!

Παππά, Μουράτο και Κόνιαρη θέλει η ΑΕΚ!


Το «χτίσιμο» της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν συνεχίζεται - Τι ισχύει για τις περιπτώσεις των Νίκου Παππά, Αντώνη Κόνιαρη και Βασίλη Μουράτου - Τα δεδομένα για κάθε περίπτωση!
Ο Στέφανος Δέδας έχει σηκώσει μανίκια και χτίζει την ΑΕΚ της νέας σεζόν. Η Ένωση θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, πατώντας πάνω στις αρχές του προπονητή της, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα μαχητική που θα ξέρει τι θέλει στο παρκέ.

Οι Έρικ Γκρίφιν και Χουάν Πάμπλο Βαουλέτ αναμένεται να είναι τα πρώτα... χτυπήματα της νέας σεζόν, όμως η ΑΕΚ δεν σταματά εκεί.

Ο Βασίλης Μουράτος βρίσκεται στα υπόψιν, με την περίπτωσή του να βρίσκεται σε καλό δρόμο, μιας και οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την ίδια στιγμή στην ΑΕΚ έχουν καταστρώσει πλάνα και για άλλους Έλληνες παίκτες. Δύο εξ αυτών είναι οι Νίκος Παππάς και Αντώνης Κόνιαρης.

Για τον πρώτο οι συστάσεις είναι περιττές, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, που αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. Την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην Πολωνία, για λογαριασμό της Ζιελόνα Γκόρα, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός δράσης ως το φινάλε της σεζόν. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Live Sport» στο φύλλο της Τετάρτης μάλιστα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παππά υπάρχει συμφωνία για τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά τον Κόνιαρη, ο διεθνής γκαρντ είχε μια δύσκολη σεζόν πέρυσι. Διότι από τον Ολυμπιακό πήγε στην Ομπραντόιρο. Στην ισπανική ομάδα δεν έμεινε για πολύ, καθώς επέστρεψε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ιωνικού. Εκεί όμως στάθηκε άτυχος, καθώς στα μέσα Μαρτίου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, ολοκληρώνοντας πρόωρα τη σεζόν.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται στη λίστα του Δέδα, ο οποίος παρακολουθεί τις περιπτώσεις τους, τις οποίες και έχει ξεχωρίσει.

Παράλληλα, στα «θέλω» της ΑΕΚ βρίσκεται και ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ένας παίκτης που αγωνίστηκε στον Ιωνικό την περασμένη σεζόν και μπορεί να ακολουθήσει τον ρόλο του ρολίστα στην Ένωση της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, ο Μουράτος (23 ετών, 1.93 μ.) που εντυπωσίασε στο περσινό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Λαυρίου αρέσει στον Δέδα και μάλιστα έχει γίνει ήδη μία πρώτη επαφή μαζί του. Παίζει στον «άσο» κυρίως, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση «2». Είναι παίκτης που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.