Header Ads


ΑΕΚ: «Οι αντίπαλοί μας θα έχουν γεμάτα γήπεδα και εμείς... άδειο ΟΑΚΑ!»

ΑΕΚ: «Οι αντίπαλοί μας θα έχουν γεμάτα γήπεδα και εμείς... άδειο ΟΑΚΑ!»


Έντονη δυσαρέσκεια της ΑΕΚ σχετικά με την απόφαση για χωρητικότητα 80% στα γήπεδα με ανώτατο όριο τις 25.000!
 
Οι ειδικοί ανακοίνωσαν χθες και επίσημα πως τα γήπεδα θα ανοίξουν για τον κόσμο, αλλά μόνο για εμβολιασμένους, με ποσοστό 80% και ανώτατο όριο χωρητικότητας 25.000 θεατών. Ωστόσο, με την απόφαση αυτή, η ΑΕΚ εκφράζει έντονα τη δυσαρέσκειά της.

Η απόφαση αυτή πολύ απλά θίγει την Ενωση και αποτελεί τεράστιο ντεζαβαντάζ, αλλά και αρνητική διάκριση σε βάρος της ΑΕΚ σε σχέση με το ΟΑΚΑ.

Για να γίνει κατανοητό, με το 80% προσέλευση επί της χωρητικότητας και ανώτατο όριο τις 25.000 κόσμο, οι αντίπαλοι της Ενωσης θα έχουν γεμάτα γήπεδα και δυνατές έδρες και η ΑΕΚ… άδειο ΟΑΚΑ! Η’ με απλή στατιστική όλες οι ομάδες της Super League θα έχουν δικαίωμα 80% προσέλευσης στα γήπεδά τους και η ΑΕΚ που αγωνίζεται σε ένα ασφαλές και γεμάτο γήπεδο, το καλύτερο κατά τεκμήριο γήπεδο της χώρας, θα είναι η μόνη με ποσοστό προσέλευσης επί της χωρητικότητας ακριβώς στο μισό από τον ανταγωνισμό, κάπου στο 40%!

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ πέραν της δυσαρέσκειας για τη συγκεκριμένη απόφαση, έχει ήδη δρομολογήσει και τις απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να επανεξεταστεί το θέμα ως προς τις 25.000 σε σχέση με το ΟΑΚΑ.

Εχουν ήδη υπάρξει, αλλά θα ακολουθήσουν και συγκεκριμένες επαφές προς κάθε κατεύθυνση για το συγκεκριμένο θέμα.

Δεδομένα, οι 25.000 είναι ένας καλός αριθμός θεατών για την εποχή, αλλά αποτελεί στέρηση έδρας και εσόδων για την ΑΕΚ, τόσο στα ντέρμπι, όσο και στα ευρωπαϊκά ματς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.