Header Ads


Διπλή προσπάθεια της ΑΕΚ για «βόμβα» με Γιόβετιτς!

Διπλή προσπάθεια της ΑΕΚ για «βόμβα» με Γιόβετιτς!


Έγινε, δύο φορές μάλιστα, προσπάθεια για το κόλπο με τον Στέβαν Γιόβετιτς. Ποιες οι πιθανότητες να γίνει το μεγάλο μπαμ.
Ηλίου φαεινότερο είναι πως η ΑΕΚ ψάχνει τρόπο να κάνει ένα μεγάλο μπαμ. Ιδανικά ένα σε κάθε θέση. Προς αυτή την κατεύθυνση αποκτήθηκε ο Λε Ταλέκ στη μεσαία γραμμή.

Γι’ αυτό η Ένωση ήθελε και τον Ντα Σίλβα στην άμυνα. Αλλά και τον Στέβαν Γιόβετιτς στην επίθεση.

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι μια ενδεδειγμένη και γνώριμη λύση για τους «κιτρινόμαυρους». Ο Αραούχο από… Δευτέρα πιθανότατα θα είναι παίκτης της ΑΕΚ άλλωστε. 

Πριν φτάσουμε όμως στη λύση του Αργεντινού επιθετικού, υπήρχε μία ακόμα. Αυτή που θα έκανε αίσθηση, κρότο. Το λεγόμενο μπαμ που μας αρέσει να λέμε στις μεταγραφές. Ο λόγος για τον Στέβαν Γιόβετιτς. Έναν παίκτη που έχει περάσει από Σίτι, Ίντερ, Σεβιλλη.

Ο 32χρονος Μαυροβούνιος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό, όπου είχε μια κακή τελευταία διετία. Πρόπερσι αγωνίστηκε ελάχιστα, αλλά την περυσινή σεζόν έκανε το come back. Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, με το κασέ του όμως να παραμένει αρκετά υψηλό. Κι αυτό διότι οι προτάσεις από Ασία μεριά πέφτουν βροχή το τελευταίο διάστημα.

Όχι μια, αλλά δύο φορές έκανε επαφή η πλευρά της «Ένωσης» με την πλευρά του Στέβαν Γιόβετιτς. Με κάθε επισημότητα.. Μέχρι και 2,5 εκατ. ευρώ ήταν διατεθειμένη να προσφέρει στον παίκτη η ΑΕΚ. Καθαρά. Χωρίς ίχνος δισταγμού. Τελικά η βόμβα έμεινε ανενεργή. Για την ώρα. Μπορεί η τρίτη προσέγγιση να αποδειχθεί και φαρμακερή.

Τα πεπραγμένα του τη σεζόν 2020/21 σε ένα βίντεο:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.