Header Ads


Δύο προτάσεις στην ΑΕΚ για Νεντελτσεάρου!

Δύο προτάσεις στην ΑΕΚ για Νεντελτσεάρου!


Σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ήρθαν προτάσεις για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου!
Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου, όπως αναμενόταν, βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων, καθώς το όνομα «παίζει» έντονα στην μεταγραφική αγορά.

Η Κροτόνε και η Ρίζεσπορ έκαναν επίσημη κρούση στην ΑΕΚ για τον διεθνή Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό. Η ιταλική ομάδα που την περσινή χρονιά υποβιβάστηκε και τη νέα σεζόν θα παίζει στη Serie B, ψάχνεται για ενίσχυση, με το στόχο την άμεση επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία και έκανε πρόταση ύψους 600.000 ευρώ στην Ενωση για τον διεθνή Ρουμάνο αμυντικό. Από την άλλη, η πρόταση της τουρκικής Ρίζερσπορ (1η κατηγορία), είναι λίγο υψηλότερη, στις 700.000 ευρώ.

Ομως αμφότερες δεν έγιναν δεκτές, σύμφωνα με πληροφορίες, από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η Ενωση ζητά περίπου 1 εκατ.ευρώ για τον «Νέντε» και μόνο όταν φτάσει εκεί κοντά το ποσό θα μπει σε διαπραγματεύσεις.

Η ΑΕΚ εκτός του Γιώργου Τζαβέλλα, θέλει να πάρει προσεχώς και άλλον αμυντικό που θα λογίζεται ως βασικός και έτσι δεν λέει «όχι» για την αποχώρηση του Νεντελτσεάρου, αλλά φυσικά με το σωστό αντίτιμο, για να μην βγει χαμένη από την διαπραγμάτευση.

Θυμίζουμε πως ο Ρουμάνος ήρθε στην ΑΕΚ τον περσινό Οκτώβρη, λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, με την Ενωση να δίνει 550.000 ευρώ στην Ούφα και στον ίδιο 4ετές συμβόλαιο με 400.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές.

Στην πρώτη του χρονιά με τα… κιτρινόμαυρα αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια, έχοντας και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά προβλημάτισε αρκετά με πολλά και κρίσιμα λάθη, ενώ φυσικά δεν δικαίωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την επιλογή τους να τον φέρουν στα Σπάτα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.