Header Ads


Κοντά στον Έρικ Γκρίφιν η ΑΕΚ

Κοντά στον Έρικ Γκρίφιν η ΑΕΚ


Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πρώτο της... χτύπημα ενόψει της νέας σεζόν, καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ, Έρικ Γκρίφιν.
Η ΑΕΚ έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα της ενόψει της νέας σεζόν, με τον Στέφανο Δέδα να έχει σηκώσει μανίκια, με σκοπό τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήδη μάλιστα η Ένωση εντόπισε τον πρώτο ξένο για τη νέα σεζόν.

Αυτός αναμένεται να είναι ο Έρικ Γκρίφιν, τον οποίο ξέρει καλά ο Δέδας από το πρωτάθλημα Ισραήλ. Ο Γκρίφιν την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Χάποελ Μπερ Σεβά και ξεχωρίζει για τα αθλητικά προσόντα του.

Στην ομάδα του Ισραήλ είχε κομβικό ρόλο, μετρώντας 17,9 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο. Ανάμεσα σε Γκρίφιν και ΑΕΚ υπάρχει συμφωνία και η υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά μόλις η Ένωση καταφέρει να απεμπλακεί από τον... βραχνά των ban. Κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες.

Πρόκειται για παίκτη με εμπειρία στα ευρωπαϊκά παρκέ, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ζιελόνα Γκόρα, Ρέτζιο Εμίλια και Χάποελ Εϊλάτ, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην G-League με τους Texas Legends, τους Salt Lake City Stars.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.