Header Ads


Πετρούνιας: «Είμαι απογοητευμένος, κάποιοι ξύπνησαν να με δουν και δεν με είδαν»

Πετρούνιας: «Είμαι απογοητευμένος, κάποιοι ξύπνησαν να με δουν και δεν με είδαν»


Ο Λευτέρης Πετρούνιας με δήλωση του μετά την πρόκρισή του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ο αγώνας ζωντανά απ' την ΕΡΤ.

Για τον προκριματικό: "Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους".

Για τον τελικό: "Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε".

Για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ο αγώνας σε ζωντανή μετάδοση απ' την ΕΡΤ: "Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο"¨.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.