Header Ads


Η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά την ήττα στη Βοσνία!

Η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά την ήττα στη Βοσνία!


Ποιον έχει ζητήσει ο Μιλόγεβιτς - Ποιον θα προσπαθήσει να φέρει η διοίκηση και ποιος... χάθηκε!
Το "ναυάγιο" στη Βοσνία και τα "ζόρια" για την ευρωπαϊκή πρόκριση, φέρνουν εξελίξεις στην ομάδα. Ποιον παίκτη που έχει ζητήσει ο Σέρβος προπονητής, θα προσπαθήσει να φέρει η διοίκηση και ποιος... χάθηκε.  

Μετά την οριστική μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες φαινομενικά έδειχνε ότι το μόνο που χρειαζόταν για να ολοκληρώσει τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού ήταν η απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός αριστερού μπακ. Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και το αποδεικνύουν και οι κινήσεις που έχει κάνει ο Μιλόγεβιτς τον τελευταίο καιρό, αλλά και τα τεράστια κενά που υπήρξαν στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και στην ήττα από τη Βελέζ με 2-1 στην Βοσνία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφοριές πριν λίγο καιρό η Ένωση είχε ρωτήσει την Μπενφίκα για την περίπτωση του Φιλίπ Κροβίνοβιτς. Ο 25χρονος Κροάτης αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και ανήκε στους Λουζιτανούς από το 2017, όταν είχαν πληρώσει 3,5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν από την Ρίο Άβε. Μπορεί στην Πορτογαλία να μην κατάφερε να κάνει αυτά που περίμεναν, όμως την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Νησί και μάλιστα κάνοντας πολύ γεμάτη χρονιά. Στο πρώτο μισό έπαιξε στην Γουέστ Μπρομ έχοντας στην Premier League 11 συμμετοχές, ενώ στο δεύτερο μισό… γυάλισε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον έφερε στη Νότιγχαμ Φόρεστ φορώντας τα ερυθρόλευκα 19 φορές, ενώ είχε ένα γκολ και δύο ασίστ.

Η περίπτωση του Κροάτη στην Ένωση τελικά δεν προχώρησε μιας και τελικά η Χάιντουκ Σπλιτ, αποφάσισε να δώσει 1,5 εκατομμύριο στη Μπενφίκα και να τον κάνει συμπαίκτη ενός άλλου πρώην Κιτρινόμαυρου, του Μάρκου Λιβάγια. Το ζήτημα όμως είναι το τι κρύβεται πίσω από αυτό…

Είναι φανερό, λοιπόν, ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ζητήσει και θέλει δεύτερο κεντρικό μέσο στην ομάδα για τη νέα χρονιά. Έτσι παρά το γεγονός των συνεχόμενων διαψεύσεων από την ΠΑΕ είναι πολύ πιθανό η Ένωση να συνεχίζει να καλοβλέπει την υπόθεση Εντσάμ. Άλλωστε ο Γάλλος δεν έχει αγωνιστεί στα φιλικά της Σέλτικ παρά το γεγονός ότι είναι στην Ουαλία για την προετοιμασία, ενώ παράλληλα ο Άγγελος Ποστέκογλου δεν τον έχει δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα των Κελτών για τα προκριματικά του Champions League, κάτι που σημαίνει ότι δεν τον υπολογίζει. Να υπενθυμίσουμε απλά ότι ο Γάλλος έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος Μαΐου του 2022, οπότε αν ο Ελληνοαυστραλός δεν τον έχει στα πλάνα του και ο Σέρβος έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του για χαφ να μην μας φανεί τίποτα περίεργο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.