Header Ads


Κλείδωσε η επιστροφή Βράνιες - Προτεραιότητα πλέον ο δεξιός μπακ και ο εξτρέμ!

Κλείδωσε η επιστροφή Βράνιες - Προτεραιότητα πλέον ο δεξιός μπακ και ο εξτρέμ!


Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι προ των πυλών της ΑΕΚ, με την «Ενωση» πλέον να στρέφεται στην απόκτηση ενός δεξιού μπακ κι ενός αριστερού εξτρέμ!
 
Ο Όγκνιεν Βράνιες,  βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, με το θέμα πλέον να είναι τυπικό
 
Συγκεκριμένα, ο 32χρονος στόπερ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν, σύμφωνα με τη «LiveSport», το μισό εκατ. ευρώ.

Το μόνο ζήτημα σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα στην περίπτωση του Βόσνιου, είναι η συνεργασία του με τον Κονέ, από τη στιγμή που ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, τον είχε «κόψει» τον περασμένο Γενάρη.

Σημειώνεται, για τα τυπικά πως, όταν ο παίκτης εξασφαλίσει την ελευθερία του, τότε θα κλείσει οριστικά και η επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Από εκεί και έπειτα όμως, αφού έκλεισαν τα μέτωπα Αραούχο-Βράνιες, η «Ενωση» κινείται ενεργά για την απόκτηση δεξιού μπακ και αριστερού εξτρέμ.

Οσον αφορά τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, το όνομα που παίζει πολύ δυνατά είναι αυτό του Ελι Ντάσα, του οποίου το συμβόλαιο με τη Φίτεσε λήγει του χρόνου.
 
Σύμφωνα με τη LiveSport, εκτός της ΑΕΚ ενδιαφέρεται και η Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία φαίνεται διατεθειμένη να τον κυνηγήσει, ενώ η «Ωρα των Σπορ», αναφέρεται σε… ινκόγκνιτο επίσκεψη του μάνατζερ του παίκτη, έτσι ώστε να συναντηθεί με ανθρώπους της ΑΕΚ, για να προτείνει στην «Ενωση» τον Ισραηλινό μπακ.

Οσον αφορά τη θέση του εξτρέρ, τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής δεν είναι πολλά με αυτό του Ιάγο Φάλκε να δεσπόζει.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.