Header Ads


Η «σκούπα» Μιλόγεβιτς μετά το ΑΕΚ - Βελέζ!

Η «σκούπα» Μιλόγεβιτς μετά το ΑΕΚ - Βελέζ!


Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη θα φέρει... αναταράξεις και αποχωρήσεις στην Ένωση. 
Ο Σέρβος προπονητής έχει ζητήσει έναν ακόμα παίκτη-έκπληξη για την αρχική του ενδεκάδα. Ποιον θα... περάσει όμως στον πάγκο;

Αποφασισμένος να «χτίσει» την ομάδα από την αρχή είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος από την πρώτη μέρα που ανέλαβε έχει ζητήσει συγκεκριμένες μεταγραφές βασικών παικτών από τη διοίκηση.

Άλλωστε, τα προβλήματα του περσινού ρόστερ της Ένωσης φάνηκαν ξεκάθαρα και στον αποκλεισμό-ντροπή από την Βελέζ. Η ομάδα του Σέρβου κόουτς παρουσίασε κάκιστη εικόνα στη Βοσνία, έχασε και τελικά παρά τη μικρή βελτίωση στη ρεβάνς, δεν κατάφερε να αποφύγει το τεράστιο κάζο και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τον Ιούλιο!

Οι αλλαγές στο ρόστερ πλέον θα είναι ακόμα μεγαλύτερες, καθώς ο προπονητής της Ένωσης αναγνωρίζει πως χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση και περιμένει κι άλλες προσθήκες το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος κόουτς θέλει να έρθει στα Σπάτα το συντομότερο ένας δεξιός μπακ, ένας ποιοτικός εξτρέμ, αλλά και ένας δημιουργικός χαφ, ενώ δεν αποκλείεται η ευρωπαϊκή «σφαλιάρα» να φέρει κι άλλες αναταράξεις.

Μπορεί λοιπόν να μην έχει πολυκυκλοφορήσει, όμως από την αρχή του καλοκαιριού η ΑΕΚ έχει ζητήσει από ατζέντηδες και περιμένει έναν κεντρικό χαφ, που θα αγωνίζεται στις θέσεις «8» και «10». Κάπως έτσι προέκυψε και το όνομα του Ολιβιέ Εντσάμ, μία περίπτωση που ακόμα παραμένει… ενεργή, έστω και αν οι πιθανότητες να τον δούμε στην Ελλάδα πλέον δεν είναι πολλές.

Ο Μιλόγεβιτς έχει ζητήσει και περιμένει λοιπόν κι έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ελπίζει πως θα τον έχει σύντομα, ώστε να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του τόσο για την Ευρώπη όσο και για την έναρξη του πρωταθλήματος. Βέβαια, μία τέτοια προσθήκη δεν αποκλείεται να φέρει και… καραμπόλες στο ρόστερ, καθώς η άφιξη ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή, προφανώς και θα δημιουργήσει «πρόβλημα» στον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός της Ένωσης θα αποκτήσει ανταγωνισμό και αν δεν αλλάξει θέση, τότε είναι πιθανό όταν δεν είναι καλός, να μένει πάγκο. Για την ώρα πάντως, υπολογίζεται από τον προπονητή του και για τα εξτρέμ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.