Header Ads


«Δεν τη σκότωσα εγώ, δεν ξέρετε τι έγινε»: Το νέο σενάριο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

«Δεν τη σκότωσα εγώ, δεν ξέρετε τι έγινε»: Το νέο σενάριο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!


Η φυλακή φαίνεται ότι ενέπνευσε ξανά τη φαντασία του!
Είναι ο δράστης της πιο στυγερής δολοφονίας των τελευταίων ετών στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια 2 δολοφονιών καθώς σκότωσε εκτός από τη γυναίκα και το σκυλί του. Για 40 μέρες έπαιζε θέατρο και παρίστανε τον τεθλιμμένο σύζυγο που δεν μπορεί να πιστέψει ότι η σύζυγος του δολοφονήθηκε.

Ο άνθρωπος αυτός, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, πλέον έχει πάψει να εκπλήσσει τις αρχές καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι ικανός για όλα. Ακόμα και για αυτό που κάνει τώρα στις φυλακές όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έμπειρου αστυνομικού συντάκτη ο Αναγνωστόπουλος λέει στους συγκρατούμενους του ότι δεν γνωρίζει κανείς τι συνέβη τη μοιραία νύχτα κι ότι δεν ήταν αυτός που σκότωσε την Καρολάιν.

Σύμφωνα με το νέο του μύθευμα, κάποιοι άλλοι που ήθελαν να τον εκδικηθούν για θέματα… δουλειάς μπήκαν στο σπίτι εκείνο το βράδυ και σκότωσαν την Καρολάιν.

Ασφαλώς ουδείς πιστεύει τις φαντασιώσεις του πιλότου, καθώς τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία για την ταυτότητα του δολοφόνου.

Η υπόθεση είναι δεμένη και οι έμπειροι αξιωματικοί γνωρίζουν με πάσα λεπτομέρεια πώς αφαίρεσε τη ζωή της Καρολάιν.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.