Header Ads


Η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά τον Αραούχο!

Η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά τον Αραούχο!


Τι ζήτησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τον Αραούχο - Ποιοι ξένοι παίκτες αποχωρούν άμεσα και δεν υπολογίζονται!
Ο Σέρβος πήρε τις πρώτες αποφάσεις του, ενημέρωσε τη διοίκηση και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις. Πού ζήτησε μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή και πώς θα καλυφθούν τα κενά στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο ενθουσίασε τους οπαδούς της ΑΕΚ, που βλέπουν τον "Τσίνο" να επιστρέφει και αισιοδοξούν ότι με την καθοδήγηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς η ομάδα θα ξεφύγει από την περσινή κάκιστη σεζόν που πραγματοποίησε.

Τον Αραούχο αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες προσθήκες, αφού τα κενά στο ρόστερ κάθε άλλο παρά έχουν καλυφθεί εξ' ολοκλήρου. Ο Εχσάν Χατζισαφί είναι προ των πυλών για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ είναι γνωστό πως ο Μιλόγεβιτς επιθυμεί την απόκτηση ενός εξτρέμ.

Ωστόσο, στην πιάτσα των ατζέντηδων ακούγεται έντονα πως ο Δικέφαλος ενδέχεται να μην κινηθεί για έναν, αλλά για δύο ακραίους επιθετικούς, φήμη που "γεννά" διάφορα σενάρια. Αν όντως ο Μιλόγεβιτς έχει ζητήσει και δεύτερο εξτρέμ, πολλοί αναρωτιούνται το αν επίκειται κάποια αποχώρηση και σημειώνουν με νόημα τα ρεπορτάζ περί ενδιαφέροντος της Σέλτικ για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ίσως απλά η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση προκύπτει από την τεράστια ευαισθησία του Λιβάι Γκαρσία, που χτύπησε και στην αρχή της φετινής προετοιμασίας, έπειτα από μια σεζόν γεμάτη τραυματισμούς.

Εκτός από τις μεταγραφές ωστόσο, αναμένεται να υπάρξουν και ορισμένες αποχωρήσεις παικτών που πέρυσι λογίζονταν ως βασικοί. Η άφιξη του Χατζισαφί θα σημάνει αυτόματα -πιθανότατα- και την απομάκρυνση του Έλντερ Λόπες, αφού η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να επενδύσει στο νεαρό Μάριο Μιτάι για την αριστερή πλευρά της άμυνας. Όταν οριστικοποιηθεί η μεταγραφή Χατζισαφί, δεν θα αργήσει η έναρξη των διαπραγματεύσεων με τον Λόπες προκειμένου οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συναινετικό "διαζύγιο".

Αντίστοιχα, δεν φαίνεται να έχει μέλλον στην Ένωση ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου, ο οποίος θα είχε ήδη φύγει αν δεν ήταν ο μοναδικός διαθέσιμος στόπερ, μαζί με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ενόψει των ευρωπαϊκών προκριματικών. Ο Δικέφαλος θέλει να αντικαταστήσει τον Ρουμάνο με "ενδεκαδάτο" κεντρικό αμυντικό και το πότε θα καταλήξει στον εκλεκτό, θα κρίνει και το πότε θα αποχωρήσει ο Νεντελτσιάρου.
 
Οι εξελίξεις αναμένονται μετά τις αναμετρήσεις για τον β' προκριματικό γύρο του Europa Conference League (22 και 29 Ιουλίου), αν και στην περίπτωση του Νεντελτσιάρου υπάρχει ένα "παραθυράκι" να φύγει νωρίτερα, εάν βρεθεί κεντρικός αμυντικός ικανός να μπει άμεσα στην ομάδα και να παίξει βασικός στα ευρωπαϊκά προκριματικά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.