Header Ads


Μιλόγεβιτς: «Λυπάμαι πάρα πολύ....»

Μιλόγεβιτς: «Λυπάμαι πάρα πολύ....»


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Βελέζ Μόσταρ στα πέναλτι.

Απογοητευμένος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ στα πέναλτι, είπε στις πρώτες του δηλώσεις στην Cosmote:

«Δεν έπρεπε καν να φτάσουμε στα πέναλτι. Τώρα αν το χάσαμε στη Βοσνία ή σήμερα…; Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ξέραμε ότι θα παίξουν πολύ σφιχτά, μαν του μαν, με πολλά φάουλ. Ήμασταν προετοιμασμένοι. Ας πούμε ότι στη Βοσνία δεν ήμασταν. Με τις ευκαιρίες που κάναμε θα έπρεπε να βρούμε ένα γκολ. Τέλος πάντων δεν ήρθε. Είναι πολύ δύσκολο. Η ζωή συνεχίζεται. Αυτό που είναι θετικό και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε 120 λεπτά. Δεν θα μπω στη συζήτηση αν πέρασε η πιο τυχερή ομάδα. Η ΑΕΚ δεν πέρασε και είμαι πολύ στεναχωρημένος. Το παιχνίδι παίχθηκε στο γκολ. Είχαν μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, εμείς πολλές. Τώρα που οφείλεται αυτό; Παίξαμε και με τους δυο επιθετικούς… Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν τα παιδιά. Απλά ήταν λίγο για να προκριθούμε.

Για την κούραση;

«Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Κουρασμένη ήταν και η άλλη ομάδα. Τις ευκαιρίες έπρεπε να τις κάνουμε γκολ. Θέλει ανάλυση πιο βαθιά που δεν βρήκαμε το γκολ. Ισως παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Ξέρω τι συμβαίνει στην ΑΕΚ. Ξέρω την ΑΕΚ και σαν πιο παλιός. Την έχω ζήσει. Είναι μεγάλο φορτίο που θα έχουμε στην πλάτη μας. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Θέλω τη συμπαράσταση του κόσμου. Είμαι θετικός και πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά».

Για τη διαδικασία των πέναλτι;

«Στη συζήτηση για τα πέναλτι, το έχασαν τα παιδιά που είπαν ότι είναι καλά και μπορούν να εκτελέσουν. Ο τερματοφύλακάς μας έπιασε δύο. Δεν είναι εύκολο. Και χάσαμε τρία. Δεν έχει σημασία αν είναι ψυχολογία ή κούραση. Σημασία έχει ότι αποκλειστήκαμε. Αλλάζουμε σελίδα. Αύριο είναι μία νέα μέρα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.