Header Ads


Προς επιστροφή στην ΑΕΚ ο Μάνι Χάρις!

Προς επιστροφή στην ΑΕΚ ο Μάνι Χάρις!


Η ΑΕΚ έχει πάρει φόρα και συνεχίζει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν με τον Μάνι Χάρις να είναι ένας από τους στόχους της ομάδας του Στέφανου Δέδα και το deal να βρίσκεται προ των πυλών!

Ένας παλιός γνώριμος παίκτης του Στέφανου Δέδα και πολύ αγαπητός στις τάξεις της ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα και να αποτελέσει ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι του παζλ για τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τον Μάνι Χάρις, ο οποίος προβάρει και πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία είχε αγωνιστεί την περίοδο 2017-18, όταν η ομάδα είχε κατακτήσει το BCL και το Κύπελλο Ελλάδος, με τον Αμερικανό να είναι ο MVP και στις δύο διοργανώσεις.

Ο 32χρονος πρωταθλητής του ΝΒΑ το 2016 με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς ήταν από τις προτεραιότητες της «Ένωσης» από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Στέφανος Δέδας, καθώς μαζί έχουν συνεργαστεί στην Μπαχτσεσεχίρ (2018-19) και στην Χάποελ Χολόν (2020).

Ακόμη δεν υπάρχει deal, όμως οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται και στην αθηναϊκή ομάδα επικρατεί αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί συμφωνία και θα λήξει θετικά αυτή η υπόθεση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.