Header Ads


Παρέσυρε και την Ουκρανία στο δρόμο προς την κούπα το… τρένο της Αγγλίας!

Παρέσυρε και την Ουκρανία στο δρόμο προς την κούπα το… τρένο της Αγγλίας!


Μια Αγγλία να την πιεις στο… ποτήρι!
Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ ήταν απολαυστική, πέρασε… πάνω και από την Ουκρανία (4-0) και επιστρέφει στο «Γουέμπλεϊ» για να χτυπήσει τον τίτλο.

Τσεχία – Δανία & Ουκρανία – Αγγλία με super αποδόσεις! 500+ στοιχηματικές αγορές! |+21
Πω, πω μια Αγγλία! Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ διέλυσε την Ουκρανία με 4-0, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro όπου θα κοντράρει τη Δανία και δείχνει ότι μπορεί επιτέλους να σηκώσει το τρόπαιο που της λείπει τόσο πολύ!

Σκόραρε δις ο Κέιν (4’, 50’), με τους Μαγκουάιρ (46’) και Χέντερσον (63’) να βάζουν και αυτοί το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ. Πρώτη φορά σε ημιτελικό μετά το 1996 η Αγγλία, η οποία είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία του Euro που σκοράρει σε ένα ματς τρία γκολ με κεφαλιές.
Στο μυαλό του κόουτς

Με 3-4-1-2 παρέταξε την Ουκρανία ο Αντρέι Σεβτσένκο. Ο Μπούστσαν στην εστία, με τους Ζαμπαρνί, Κριβτσόβ, Ματβιένκο τριάδα στα στόπερ. Καραβάεβ, Σίντορτσουκ, Ζιντσένκο, Μικολένκο τετράδα στα χαφ, με τον Σαπαρένκο οργανωτή και τους Γιάρεμτσουκ, Γιαρμολένκο στην επίθεση.
Με 4-2-3-1 κατέβασε την Αγγλία ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ από την μεριά του. Ο Πίκφορντ κάτω από τα δοκάρια, με τους Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο στην τετράδα της άμυνας. Οι Ράις, Φίλιπς στα χαφ, με τους Σάντσο, Μάουντ, Στέρλινγκ να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κέιν.

To ματς

Καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Αγγλίας, με τον Στέρλινγκ να κάνει φανταστική κάθετη-ασίστ στον Κέιν για το 1-0 στο 4ο λεπτό. Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για τους Άγγλους ώστε να δώσουν χώρο και μπάλα στους αντιπάλους τους, με τους Ουκρανούς να προσπαθούν σε σετ-παιχνίδι να απειλήσουν και να βρίσκουν τη φάση στο 17ο λεπτό όταν ο Πίφκορντ νίκησε τον Γιάρεμτσουκ. Οι Άγγλοι ήταν κυνικοί, προσπαθούσαν να χτυπήσουν σε κάθε φάση που έβρισκαν αλλά ο Μπούστσαν κρατούσε το μηδέν σε κάθε τελική, με την Ουκρανία να ανεβάζει ταχύτητα στο φινάλε του ημιχρόνου αλλά να μην βρίσκει την κλασική ευκαιρία και να περιορίζεται σε μια… ανούσια πίεση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.