Header Ads


ΑΕΚ Χάντμπολ: Η μοναδική ελληνική ομάδα που θα συμμετάσχει απευθείας σε ομίλους!

ΑΕΚ Χάντμπολ: Η μοναδική ελληνική ομάδα που θα συμμετάσχει απευθείας σε ομίλους!


Η ΑΕΚ πέτυχε ένα ακόμη μοναδικό επίτευγμα φέτος για τα ελληνικά δεδομένα!
Η ΑΕΚ μετά από μια απόλυτα πετυχημένη σεζόν στην Ευρώπη όπου κατέκτησε το πρώτο της τρόπαιο αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπάνω δείγμα και των στόχων και των βλέψεων που έχει.

Η απόφαση της να δηλώσει συμμετοχή στο EHF European Cup και να κερδίσει την wild card την έκανε και την πρώτη ελληνική ομάδα που θα συμμετάσχει ποτέ απευθείας στους ομίλους στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ένα ακόμη δείγμα της επιτυχίας της ΑΕΚ που κατάφερε να κερδίσει την 12η θέση ανάμεσα σε πολλές άλλες ομάδες που διεκδικούσαν επίσης το τελευταίο εισιτήριο.

Με την συμμετοχή της στους ομίλους η ομάδα έχει εγγυημένα δέκα παιχνίδια, πέντε εντός και πέντε εκτός, ελπίζοντας πως με την παρουσία της θα μπορέσει να κάνει και ένα βήμα παραπάνω.

Στις 30 Σεπτεμβρίου η κλήρωση

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και τότε θα έχει και ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας μια πρώτη εικόνα για τις δυνατότητες της ομάδας του στον όμιλο που θα κληρωθεί.

Ο προπονητής γνωρίζει καλά τις δυνατότητες της ομάδας του και ήταν αυτός που από την πρώτη κιόλας ημέρα έχρισε την ΑΕΚ φαβορί για την κατάκτηση του EHF Cup χωρίς ποτέ να κρυφτεί και στο τέλος το επιβεβαίωσε περίτρανα.

Προς το παρών έχει δηλώσει πως η ομάδα του μπορεί να εκπλήξει ευχάριστα και μένει να δούμε ποιες ομάδες θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Πάνω από όλα όμως θέλει να απολαύσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι απέναντι σε δυνατές και αξιόλογες ομάδες.

Να θυμίσουμε πως στην διοργάνωση δημιουργούνται τέσσερις όμιλοι των έξι ομάδων και έπειτα από 10 αγωνιστικές οι τέσσερις πρώτοι ανά όμιλο πάνε στα διπλά παιχνίδια της φάσης των «16» (29/3/2022 – 5/4/2022). 

Ακολουθούν τα προημιτελικά (26/4/2022 – 3/5/2022) και το Final 4 (28-29/5/2022). Η φάση των ομίλων αρχίζει στις 19 Οκτωβρίου 2021 και  ολοκληρώνεται στις 8 Μαρτίου 2022.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.