Header Ads


Παρέμβαση της ΑΕΚ προς την Βελέζ για την τηλεοπτική μετάδοση!

Παρέμβαση της ΑΕΚ προς την Βελέζ για την τηλεοπτική μετάδοση!


Στον αέρα εξακολουθεί να είναι η τηλεοπτική μετάδοση του Βελέζ - ΑΕΚ και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ζήτησε από την Βελέζ να μεσολαβήσει για λύση!
Καμιά εξασφάλιση δεν υπάρχει ακόμη για την τηλεοπτική κάλυψη του αποψινού (22/7) αγώνα της ΑΕΚ στο Σαράγεβο με την Βελέζ και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ παρακολουθώντας το θέμα και βλέποντας πως η ώρα περνάει χωρίς να δίνεται λύση στο πρόβλημα της τηλεοπτικής μετάδοσης του ματς, ήρθε σε επαφή με την Βελέζ και ζήτησε την παρέμβαση της στην βοσνιακή μανατζερική εταιρεία που έχει τα δικαιώματα προκειμένου να βρεθεί μια λύση. 

Μέχρι και χθες οι απαιτήσεις της συγκεκριμένης εταιρείας ήταν παράλογες και η ΑΕΚ ζήτησε από την Βελέζ να μεσολαβήσει για να υπάρξει μια λογική λύση με αμοιβαιότητα ως προς τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. 

Η COSMOTETV εξακολουθεί να μη μπορεί να βρει λύση, τα περιθώρια στενεύουν και πλέον υπάρχει και το πρόβλημα της μη επαρκούς εμπορικής εκμετάλλευσης του ματς, όσο πιο αργά επιτευχθεί η όποια συμφωνία. Μέχρι και δυο ώρες πάντως πριν από την σέντρα υπάρχουν περιθώρια εύρεσης λύσης για την τηλεοπτική μετάδοση. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.