Header Ads


Η ΑΕΚ «έκοψε» Ιτούρμπε και Πικέρες!

Η ΑΕΚ «έκοψε» Ιτούρμπε και Πικέρες!


Ο ένας έρχεται στην Ελλάδα για τον Άρη και ο άλλος για τον Ολυμπιακό - Ποιος τους έκοψε στην ΑΕΚ, γιατί δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις τους!
Το παρασκήνιο για τις υποθέσεις των Ιτούρμπε και Πικέρες, γιατί δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις τους για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

*Τι κοινό έχουν ο Πικέρες με τον Ιτούρμπε; Και οι δυο πρώτα προτάθηκαν στην ΑΕΚ αλλά απο οτι φαίνεται θα καταλήξουν σε άλλες ελληνικές ομάδες!! Ο 23χρονος Ουρουγουανός αριστερός μπακ πλησιάζει στον Ολυμπιακό ενώ ο 29χρονο Παραγουανός σταρ έρχεται με 2ετες συμβόλαιο στον Άρη! Μάλιστα τον Πικέρες στην ΑΕΚ και συγκεκριμένα στον Κονέ τον είχε προτείνει από αρχές Ιουνίου γυναίκα ατζέντης, η οποία είναι σύζυγος πρώην ποδοσφαιριστή του Πανσεραϊκού,που τώρα είναι προπονητής και το επωνυμό του έχει κατάληξη σε...ιτς!!

*Κανονικά ο Ιτούρμπε στην Ελλάδα θα έπρεπε να αγωνιστεί στην....ΑΕΚ και όχι στον Άρη! Λόγω... παρελθόντος! Ο πρώτος Παραγουανός που έπαιξε στην Ελλάδα και... θρύλος για την χώρα του, ήταν ο Κάρλος Γκαμάρα στην ΑΕΚ του Μάκη Ψωμιάδη! Παιδί της Σέρο Πορτένο. Με τον Ιτούρμπε να είναι εκτός από Παραγουανός γέννημα θρέμμα της Σέρο Πορτένο κι αυτός αλλά και με πρότυπο του τον Γκαμάρα! 

*Ο προηγούμενος παίκτης που είχε έρθει από την μεξικάνικη UNAM Pumas στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ, ήταν ένας άλλος αριστερός εξτρέμ -όπως και ο Ιτούρμπε - αλλά Αργεντινός. Ο λόγος για τον Νάτσο Σκόκο. Μεταγραφή/αγορά 2.500.000 ευρώ το 2006 του Ντέμη Νικολαίδη και ενώ τότε ο κόουτς Δώνης είχε προτείνει την απόκτηση του Κλέϊτον στον πρόεδρο. Έτσι και τώρα ο Ιτούρμπε έρχεται στον Άρη από την Pumas, ως ελεύθερος...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.