Header Ads


Αυτή είναι η πρώην γυναικά του Μάρκου Σεφερλή!

Αυτή είναι η πρώην γυναικά του Μάρκου Σεφερλή!


Αγνώριστη 18 χρόνια μετά - Δείτε την γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος πριν την Έλενα Τσαβαλιά!
Ο Μάρκος Σεφερλής πριν παντρευτεί την Έλενα Τσαβαλιά, ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Έλσα Μιχαλακοπούλου με την οποία μάλιστα είχαν έναν επεισοδιακό χωρισμό ο οποίος έφτασε μέχρι και τις αίθουσες των δικαστηρίων αφού είχαν μια απίστευτη δικαστική διαμάχη από την οποία μάλιστα έχασαν και την βίλα των 1.2 εκ. ευρώ σε πλειστηριασμό.

Όλα ξεκίνησαν το 2001 όταν αγόρασαν απο κοινού την βίλα με μηνιαία δόση το ποσό των 5.500 ευρώ για εικοσαετές δάνειο.

Ενώ όλα φαινόντουσαν να πηγαίνουν τέλεια το ζευγάρι μετά απο δύο περίπου χρόνια χώρισε με τον χειρότερο τρόπο αφού όπως έχει αναφέρει ο ίδιος υπήρχε απιστία στην σχέση τους.

Ο ίδιος μάλιστα έχει αναφερθεί σε αυτό δηλώνοντας ότι ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του αφού έμαθε την απιστία της τότε συζύγου του με τον καλύτερο του συνεργάτη και κολλητό του, στην ίδια θεατρική παράσταση που έπαιζαν και οι τρεις!

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, ο ηθοποιός μετά τον χωρισμό του έκανε σχέση με την Έλενα Τσαβαλιά ενώ το 2009 παντρεύτηκαν αφού ήδη είχαν αποκτήσει τον μονάκριβο γιό τους.

Η Έλσα Μιχαλακοπούλου έχει πραγματικά χαθεί απο προσώπου γης και σχεδόν κανένας δεν ξέρει που είναι.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μόνο μια φωτογραφία τα τελευταία χρόνια στην οποία η πρώην σύζυγος και ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την εντυπωσιακή γυναίκα που βλέπαμε στις θεατρικές παραστάσεις.

Δείτε την Έλσα Μιχαλακοπούλου:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.