Header Ads


Η μεγάλη «γκάφα» της ΕΡΤ με Πετρούνια!

Η μεγάλη «γκάφα» της ΕΡΤ με Πετρούνια!


Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρώτευσε, οι Έλληνες περίμεναν να παρακολουθήσουν τη μεγάλη ελπίδα της χώρας για μετάλλιο και τελικά το μόνο που είδαμε ήταν μετά την προσπάθεια του να συνομιλεί με τον… Αυγενάκη!

Η άσκησή του ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί. Όπως κι έγινε. Μόνο που η ΕΡΤ πετούσε… χαρταετό! Είδαμε όλους τους υπόλοιπους αθλητές του αγωνίσματος εκτός από τον Πετρούνια που μάγεψε και πήρε την καλύτερη βαθμολόγηση που τον έστειλε στον τελικό.

Από την ΕΡΤ η δημοσιογράφος προσπαθούσε μάταια να εξηγήσει ότι θα δούμε σε μαγνητοσκόπηση (!) την προσπάθεια του αλλά τελικά ούτε αυτό συνέβη. Αντιθέτως μετά από 5 λεπτά είδαμε τον… (guess who) Λευτέρη Αυγενάκη να συνομιλεί με τον Πετρούνια!

Η ΕΡΤ κατόρθωσε αντί να πάρει την εικόνα της παραγωγής και να επιλέγει, να βγάζει στον αέρα μόνο ό,τι της δίνουν στο live.

Κι έτσι η προσπάθεια του Πετρούνια δεν καταγράφηκε πουθενά. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021… Θα μείνει στην ιστορία ως μια προσπάθεια σαν του Σπύρου Λούη ή τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της δεκαετίας του ‘30 που διασώζονται μόνο από τον φωτογραφικό φακό.

ΕΡΤ για το μαύρο σε Πετρούνια: «Unfair των Γιαπωνέζων»!

Η ΕΡΤ πήρε θέση για το... μαύρο στην προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια και έκανε λόγο για unfair από την παραγωγή στην Ιαπωνία!

Η ΕΡΤ δεν έδειξε ποτέ την εντυπωσιακή προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων, η οποία και του έδωσε την πρόκριση στους τελικούς του αγωνίσματος.

Τα social media πήραν... φωτιά αμέσως και η διοίκηση του κρατικού καναλιού έσπευσε να ενημερώσει πως η ευθύνη βαραίνει τους Ιάπωνες σκηνοθέτες της τηλεοπτικής παραγωγής.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!».

«Κλάμα» και σάλος στο twitter για τη γκέλα της ΕΡΤ με τον Πετρούνια

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας από τους αθλητές της Ελλάδας που όλοι ελπίζουμε ότι θα καταφέρει να επιστρέψει από το Τόκιο με μετάλλιο.

Παρ’ όλα αυτά την εξαιρετική προσπάθεια του, με την οποία προκρίθηκε στον τελικό δεν την είδαμε ποτέ στην ΕΡΤ.

Αυτό έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις και το twitter ανέλαβε δράση, οργιάζοντας με σχόλια σε βάρος του κρατικού καναλιού.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά παρακάτω:


 

 

 

 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.