Header Ads


Μπακάκης: «Πρέπει να δείξουμε πως τιμάμε την φανέλα!»

Μπακάκης: «Πρέπει να δείξουμε πως τιμάμε την φανέλα!»


Όσα δήλωσε ο Μιχάλης Μπακάκης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της ΑΕΚ με την Βελέζ!
 
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (21:30) την Βελέζ στο Σαράγεβο για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Conference League και ο Μιχάλης Μπακάκης στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην περσινή κακή χρονιά της ομάδας αλλά και στους φετινούς στόχους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πέρσι δεν ήταν η καλύτερη χρονιά, ήταν άσχημη χρονιά. Φέτος έχει έρθει ένας νέος προπονητής που θέλει άλλη φιλοσοφία, θέλει κυρίαρχο ρόλο και η ΑΕΚ έτσι πρέπει να παίζει. Από ματς σε ματς θα γινόμαστε καλύτεροι, αλλά τα πρώτα ματς είναι πάντα πιο δύσκολα. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, να μην υποτιμήσουμε κανέναν, θα είναι δύσκολο ματς, αλλά πιστεύω θα πάρουμε την νίκη».

Για Βράνιες και Αραούχο τόνισε τα εξής:

«Είναι παίκτες που τους ξέρουμε καλά, έχουμε πάρει πρωτάθλημα. Δημιουργεί κι ένα έξτρα κινητρο και στους άλλους παίκτες. Για τον κόσμο έχουμε πει πολλές φορές λόγια και δεν τα έχουμε τηρήσει. Πρέπει να δείξουμε πως τιμάμε την φανέλα, πως είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πετύχουμε γενικά όλους τους στόχους μας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.