Header Ads


Η ΑΕΚ διέλυσε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΚ διέλυσε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ!


Χωρίς ...φρένα η ΑΕΚ συνέτριψε τον ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό και την Τρίτη κατακτά την 3η φετινή κούπα!
 
Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην πορεία της ΑΕΚ προς το πρώτο ιστορικό τρεμπλ και αυτό το απέδειξε για μια ακόμη φορά. Η «Ένωση» συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 36-27 στον πρώτο μεταξύ τους τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» και χρειάζεται μια ακόμη νίκη για να πανηγυρίσει τον τίτλο και την τρίτη συνολικά φετινή της κούπα, μετά το Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια είχε εξαιρετικό ρυθμό παρά την διακοπή των τελευταίων ημερών και φρόντισε με την παρουσία της να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά πως φέτος απλά δεν έχει αντίπαλο.
 
Οι «κιτρινόμαυροι» παρά τις σημαντικές απουσίες είχαν την ποιότητα στο ρόστερ τους για να φτάσουν με άνεση στην πρώτη νίκη και την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο και να κατακτήσουν το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος.

«Φωτιές» στην επίθεση

Η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη από την αρχή του αγώνα εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τα λάθη του ΠΑΟΚ αλλά και την δική της επιθετική δεινότητα. Η «Ένωση»  αντέδρασε πολύ γρήγορα στο 0-1 του ΠΑΟΚ με τρία γκολ των Μπουνέτα και Μυλωνά από την περιφέρεια. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια προηγήθηκε με 4-1 και 5-2 με τον ΠΑΟΚ να μειώνει προσωρινά σε 5-4. Οι «κιτρινόμαυροι» με καθαρό μυαλό και πολύ καλές επιλογές σε άμυνα και επίθεση προηγήθηκαν ξανά με 9-6 με ωραίο γκολ του Τζηρά. Εξαιρετικός και ο Μπάμπης Δομπρής στο ρόλο του πλέι μέικερ σκοράροντας αλλά και βοηθώντας στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Ο πολύ καλός Μπουνέτα έφερε ξανά την ομάδα του στο +5 (13-8) ενώ πολύτιμα γκολ σημείωσε και ο Τζηράς. Ο προπονητής της ΑΕΚ έριξε στο παιχνίδι και τους νεαρούς Καλόμοιρο και Γιάντσα με την ομάδα να πηγαίνει στα αποδυτήρια προπορευόμενη με 19-12.

Ασταμάτητος Τζηράς

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η ΑΕΚ ήταν ασταμάτητη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά σε 22-14 εκμεταλλευόμενοι κάποιες χαμένες επιθέσεις αλλά η «Ένωση» ανέλαβε και πάλι δράση. Με τον Δημήτρη Τζηρά να είναι ασταμάτητος στην επίθεση, τον Δομπρή να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο και τους Παπαδιονυσίου και Μπουνέτα να είναι πανταχύ παρόντες η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 24-17. Το παιχνίδι είχε ξεκάθαρο φαβορί με την ΑΕΚ να κρατάει γερά τη νίκη στα χέρια της. Το 31-29 στο 50′ έδωσε την δυνατότητα στον Δημήτρη Δημητρούλια να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νέους με τους Στάθη, Γιάντσα, Κοτσιώνη, Νούιτς και Καλόμοιρο να αγωνίζονται στα τελευταία λεπτά. Η υπεροχή των «κιτρινόμαυρων» επιβραβεύτηκε με το τελικό 36-27.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.