Header Ads


Καραγκιοζόπουλος: «Η περσινή χρονιά κυνηγά ακόμα την ΑΕΚ - Άργησε να πάρει παίκτες και το πληρώνει!»

Καραγκιοζόπουλος: «Η περσινή χρονιά κυνηγά ακόμα την ΑΕΚ - Άργησε να πάρει παίκτες και το πληρώνει!»


Την απορία του για τον λόγο που η ΑΕΚ καθυστέρησε να κάνει τις απαραίτητες μεταγραφές και αναγκάστηκε ν’ αντιμετωπίσει τη Βελέζ με την περσινή ομάδα εξέφρασε ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος!

Στην καθυστερημένη υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ απέδωσε εν πολλοίς την ήττα από τη Βελέζ ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος. Μιλώντας στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εξέφρασε την απορία του για την καθυστέρηση που υπήρξε στην απόκτηση των απαραίτητων παικτών.

Εξέφρασε λοιπόν την ελπίδα να μην
πληρώσει η «Ένωση» το γεγονός ότι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι παρατάχθηκε με την προβληματική περσινή ομάδα και δήλωσε αισιόδοξος ότι με την είσοδο των Βράνιες-Αραούχο θ’ αποφευχθεί η «τραγωδία», όπως χαρακτήρισε έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό.
Αναλυτικά όσα είπε ο Καραγκιοζόπουλος

«Ήταν μια συνέχεια της περσινής σεζόν. Ίδια εικόνα, ίδιες παθογένειες. Δεν έδειξε κάτι καινούργιο η χθεσινή ΑΕΚ. Είδαμε μια βελτίωση στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά χθες επανήλθαμε στα περσινά. Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία, γιατί η Βελέζ δεν είναι μια ομάδα που σε τρομάζει. Ελπίζουμε ότι στη ρεβάνς οι Βράνιες και Αραούχο, που ξέρουν την ομάδα από παλιά, ίσως βοηθήσουν να το γυρίσει η ομάδα.

Όταν κάνεις έναν προγραμματισμό για μια ομάδα, πρέπει να ξέρεις πότε θα πάρεις τους παίκτες, γιατί η Ευρώπη δεν περιμένει. Είναι δυο ματς, αν δεν είσαι έτοιμος σε αυτά τα ματς, κινδυνεύεις να χάσεις την Ευρώπη. Δεν ξέρω τι έφταιξε και λειτούργησαν έτσι, ας ελπίσουμε να μην το πληρώσει την επόμενη Πέμπτη.

Γιατί τώρα θα ψάξει και θα κινηθεί για επιπλέον παίκτες η ΑΕΚ, αλλά στη ρεβάνς δεν θα τους έχει. Όταν ξέρεις ότι θέλεις κάποιους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τους παίρνεις πιο νωρίς. Ήταν ευκαιρία και με τη Βελέζ και με τον επόμενο αντίπαλο να κάνεις μια πορεία στην καινούργια διοργάνωση και να έχεις και έσοδα. Αν ο μη γένοιτο έχεις έναν αποκλεισμό από τη Βελέζ, θα μιλάμε για τραγωδία.

Η περσινή χρονιά της ΑΕΚ την ακολουθεί και φέτος. Έπρεπε ο προπονητής να βασιστεί σε παίκτες που κάνανε μια πολύ άσχημη σεζόν. Επίσης πήγαν όλα στραβά. Προηγηθήκαμε νωρίς, αλλά ισοφαριστήκαμε σε δυο λεπτά. Βάλαμε ένα γκολ που έπρεπε να μετρήσει. Παρόλα αυτά, η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Τώρα έχουμε ένα ματς που είναι όλη η ευρωπαϊκή χρονιά. Αν δεν περάσει η ΑΕΚ, θα έχουμε γκρίνιες και μουρμούρες από νωρίς».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.