Header Ads


Η πρόταση της ΑΕΚ για Μίλαντ Μοχαμάντι!

Η πρόταση της ΑΕΚ για Μίλαντ Μοχαμάντι!


Στο Βέλγιο γράφουν ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ιρανό διεθνή αριστερό μπακ της Γάνδης, Μίλαντ Μοχαμάντι, για τον οποίο, μάλιστα, αναφέρουν πως υπάρχει ήδη πρόταση ύψους 500.000 ευρώ!

Έναν συμπαίκτη του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην εθνική ομάδα του Ιράν φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι η ΑΕΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας!

Όπως αποκαλύπτουν οι Βέλγοι και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα ''voetbalprimeur.be'', η «Ένωση» ενδιαφέρεται για τον διεθνή αριστερό μπακ της Γάνδης, Μίλαντ Μοχαμάντι, για τον οποίο, μάλιστα, αναφέρουν πως υπάρχει ήδη πρόταση ύψους 500.000 ευρώ!


«Η Γάνδη είχε μια ταραχώδη μεταγραφική περίοδο, με αρκετές μεταγραφές και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Μια από τις αποχωρήσεις ενδέχεται να είναι ο Μίλαντ Μοχαμάντι. Ο Μοχαμάντι βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση από τη Γάνδη.

Ο Ιρανός διεθνής έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο της ΑΕΚ όσο και της Φερεντσβάρος. Αυτοί οι σύλλογοι, μάλιστα, έχουν ήδη κάνει πρόταση για τον Μοχαμάντι, η οποία ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Περιμένουμε τις εξελίξεις, και να δούμε αν αυτός είναι ο βασικός στόχος για το αριστερό άκρο της άμυνας των «κιτρινόμαυρων».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.