Header Ads


Big Brother 2: Έγινε η τελική επιλογή - Μεγάλες αλλαγές στο ριάλιτι - Πρώτο όνομα που έκλεισε!

Big Brother 2: Έγινε η τελική επιλογή - Μεγάλες αλλαγές στο ριάλιτι - Πρώτο όνομα που έκλεισε!


Το παιχνίδι επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κι έγινε γνωστή μάλιστα και η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα. Πιο σύντομα από ποτέ, θα βρίσκεται... στον αέρα του ΣΚΑΪ.
Big Brother: Το γνωστό ριάλιτι έρχεται σύντομα στις οθόνες μας. Όπως έχει γίνει γνωστό ήδη γίνονται οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές με την παραγωγή του ΣΚΑΙ να ετοιμάζει δυνατά ονόματα. Oύτε λίγο ούτε πολύ πολύ  hello… «Big Brother» θέλουν να πουν πάνω από 13.000 άντρες και γυναίκες στην Ελλάδα.

Ο εκλεκτός στο ανεπίσημο ήξεραν όλοι ότι θα είναι ο Τσαλίκης Σε Σε για να κάνει τα δικά του στην πίστα του Μεγάλου Αδελφού και όλοι περιμέναμε τις τυπικές ανακοινώσεις. Αλλά ένα φάουλ του παρουσιαστή ήταν αρκετό για να αναγκάσει τον ΣΚΑΙ να διακόψει από τώρα κάθε συνεργασία μαζί του.

Όπως μάθαμε οι τελικές αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 13,000. Μιλάμε για σκέτη τρέλα από τον κόσμο που θέλει να μπει στο σπίτι του “Μεγάλου αδελφού”.

Η τελική επιλογή αν δεν έχει ολοκληρωθεί ήδη. το πολύ σε 1-2 ημέρες θα έχει τελειώσει, και σιγά σιγά θα μάθουμε ποιοι θα είναι οι παίχτες του ριαλίτι.

Ένα από τα ονόματα που λογικά θα δούμε στο σπίτι είναι ο γνωστός youtuber Θέμης Κανέλλος. (themicorn)

Ένα ακόμα νέο είναι ότι όλοι παίχτες που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι θα είναι εμβολιασμένοι. Αυτό όπως έχουμε μάθει είναι κάτι που αναμένεται να εφαρμοστεί σε όλα τα τηλεοπτικά ριάλιτι της σεζόν.

Γκουντάρας – Κακαβα θα είναι βασικοί σχολιαστές – παρουσιαστές, αλλά περισσότερο σε ρόλο σχολιαστού.  Με πιο δημοσιογραφική ματιά θα προσεγγίζουν το ριάλιτι.

Στο δεύτερο κύκλο του να περιμένετε λιγότερα εντυπωσιακά πλατό, μην περιμένετε τρελές εξέδρες και τα μεγάλα video wall.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή δεν θα δώσει μεγάλο βάρος στο live του ριάλιτι και δεν θα το παρουσιάσουν σαν σόου οι νέοι παρουσιαστές.

Το σκηνικό που έχει στηθεί είναι περίπου το μισό σε έκταση από το περσινό και ο σχολιασμός του ριάλιτι θα τον δούμε να γίνεται με τηλεοπτικά παράθυρα.

Τώρα σας έχουμε και ένα καυτό νέο. Τέλος Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Υπομονή λοιπόν ένα μήνα και ο “Μεγάλος Αδελφος”  έρχεται.

Επιστρέφει, με χαμηλούς τόνους, αλλά μες σκοπό να κερδίσει τους πολλούς φίλους του!

Πηγή: sports365.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.