Header Ads


AEK σε Γκουντουρά: «Συγχαρητήρια για την τεράστια προσπάθεια σου και εις ανώτερα!»

AEK σε Γκουντουρά: «Συγχαρητήρια για την τεράστια προσπάθεια σου και εις ανώτερα!»


Το όνειρο που έχει κάθε αθλητής και κορύφωση στην καριέρα του, δηλαδή τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έγινε πραγματικότητα για την ξιφομάχο μας Δώρα Γκουντούρα σήμερα.

Αυτές τις ένδοξες στιγμές έζησε η Δώρα Γκουντούρα σήμερα στο Τόκιο όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα και φυσικά την ΑΕΚ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Πρωταθλήτρια του “Δικεφάλου” αγωνίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/07) με αντίπαλο την Μισάκι Εμούρα από την Ιαπωνία και παρά την ήττα με 15-8 αποκόμισε σπουδαίες εμπειρίες στην 1η Ολυμπιάδα που συμμετείχε.

Η μόλις 24 ετών Ξιφομάχος αιφνιδιάστηκε από την αντίπαλό της και βρέθηκε να χάνει με 4-1. Η αντίπαλος της Δώρας ανέβασε τη διαφορά στους 6 πόντους (9-3), με γρήγορα χτυπήματα. Η Γκουντούρα απάντησε με σερί 4-2 για να επιστρέψει στο παιχνίδι (11-7). Δυστυχώς, η Εμούρα κατάφερε να φτάσει σε άλλους 4 πόντους και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση με σκορ 15-8.

Η ΑΕΚ συγχαίρει θερμά την Δώρα Γκουντούρα για την πορεία της και την τεράστια προσπάθειά της.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή μας Θανάση Δελενίκα, που ήταν αρωγός της Δώρας σε όλη την πορεία της προς την Ολυμπιάδα.

Και εις ανώτερα!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.