Header Ads


Η ΑΕΚ δεν κατεβάζει ομάδα Κ19 στη Super League!

Η ΑΕΚ δεν κατεβάζει ομάδα Κ19 στη Super League!


Η ΑΕΚ, η οποία είναι η μοναδική ΠΑΕ απ΄όσες θα δημιουργήσουν Β' ομάδα, αποφάσισε να μην εκπροσωπηθεί σε επίπεδο Κ19!
Στην ΑΕΚ εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα υπήρχαν σκέψεις για να μην κατέβει ομάδα στο πρωτάθλημα Κ-19, εκμεταλλευόμενοι το δικαίωμα που τους δίνει ο κανονισμός, βάσει του οποίου αίρεται η υποχρεωτική παρουσία στο πρωτάθλημα Superleague Κ19.

Οπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στην ΑΕΚ αποφάσισαν να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη απόφαση για καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

Ο Νίκος Γεωργέας, εκ των επικεφαλής της Ακαδημίας της ΑΕΚ, ενημέρωσε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 2003 και όλους του 2004 ότι δεν θα υπάρξει ομάδα για το πρωτάθλημα της Κ19, με αποτέλεσμα να μένουν ελεύθεροι στην μεταγραφική αγορά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ορισμένοι παίκτες του 2003 θα προωθηθούν στη Β' ομάδα (Κ23) και θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στους υπόλοιπους η ΑΕΚ τους πρότεινε να αναζητήσουν κάποια ομάδα, ώστε να αγωνιστούν για έναν χρόνο και στη συνέχεια να επιστρέψουν.

Μία πρόταση όμως, η οποία απορρίφθηκε από τους περισσότερους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα περίπου 40 παιδιά που ανδρώθηκαν στις Ακαδημίες της Ένωσης, να αρνηθούν την πρόταση της Ένωσης και να αναζητήσουν αλλού μία ποδοσφαιρική στέγη, εφόσον η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν αλλάξει στάση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.