Header Ads


Έλλη Κοκκίνου: Έχει σχέση με γνωστό τραγουδιστή 16 χρόνια μικρότερό της!

Έλλη Κοκκίνου: Έχει σχέση με γνωστό τραγουδιστή 16 χρόνια μικρότερό της!


Αν και εκείνη είναι 50 και εκείνος 34 η διαφορά της ηλικίας δεν φαίνεται...
Η Έλλη Κοκκίνου έχει προχωρήσει στην πιο ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα συνεργασία του καλοκαιριού στο Theama Venue στη Λεμεσό.

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας έχουν προχωρήσει στην πιο ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα συνεργασία του καλοκαιριού. Οι δύο τραγουδιστές εμφανίζονται στο Theama Venue στη Λεμεσό.

Οι κακές γλώσσες λένε πως οι δύο καλλιτέχνες έχουν έρθει κοντά και σε προσωπικό επίπεδο. Πηγές από το νησί σύμφωνα με το περιοδικό Ciao αναφέρουν πως κάθε βράδυ ο ένας περιμένει τον άλλον και μόλις τελειώσουν το πρόγραμμά τους φεύγουν μαζί.

Επίσης, κάνουν διακριτικές εξόδους σε σημεία που είναι βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να τους πετύχει ο φωτογραφικός φακός. Αν και εκείνη είναι 50 και εκείνος 34 η διαφορά της ηλικίας δεν φαίνεται.


Πάντως κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι αλλά το σίγουρο είναι πως οι δύο τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Έλλη Κοκκίνου: "Συμφωνώ με τον Κιάμο που θέλει να τραγουδήσει μόνο με εμβολιασμένους"

Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες ημέρες με την ανακοίνωση του Πάνου Κιάμου πως μετά την άρση των μέτρων το νυχτερινό μαγαζί που θα τραγουδάει θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους.

Η Έλλη Κοκκίνου μιλώντας στην κάμερα του Καλοκαίρι Not, μεταξύ άλλων πήρε θέση και γι' αυτό και στάθηκε στο πλευρό του τραγουδιστή, εξηγώντας το λόγο.

Οι δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου:

"Είχαμε να τραγουδήσουμε ένα χρόνο βγήκα στη σκηνή με το περισσότερο άγχος που θα μπορούσα να έχω ποτέ. Αυτό το καλησπέρα πόσο καιρό το περίμενα. Δεν το κατάλαβα πως πέρασε τόσο γρήγορα η ώρα. Συμφωνώ με τον Κιάμο που θα τραγουδήσει μόνο με κόσμο που έχει εμβολιαστεί. Γι' αυτό τον λόγο εμβολιαστήκαμε όλοι για να ξεκινήσουμε πάλι τις δουλειές μας. Κάναμε εμβόλια όλοι για να μπορούν όλοι να πάνε διακοπές, ακόμα κι αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί να το πούμε κι αυτό. Για να μπορούν όλοι να πάνε στις δουλειές τους, να μην υπάρχουν μόνο τα επιδόματα.", είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.