Header Ads


Τέλος στο σερί 12 προκρίσεων του Μιλόγεβιτς!

Τέλος στο σερί 12 προκρίσεων του Μιλόγεβιτς!


Ο Βλάνταμ Μιλόγεβιτς είδε το σερί του με 12 σερί προκρίσεις με τον Ερυθρό Αστέρα στα προκριματικά να σταματά στα πρώτα του δύο ματς με την ΑΕΚ!

Το... βιογραφικό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με σερί επιτυχίες στα προκριματικά δεν επαληθεύτηκε στην ΑΕΚ. Η «Ένωση» αποχαιρέτησε το Conference League από τον δεύτερο προκριματικό γύρο κι έτσι μπήκε άδοξο τέλος στο φοβερό ρεκόρ του Σέρβου προπονητή.

Ο Μιλόγεβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα μετρούσε 12/12 στα προκριματικά, οδηγώντας δύο φορές την ομάδα του Βελιγραδίου στους ομίλους του Champions League (2018 και 2019) και μία σε αυτούς του Europa League (2017) και μάλιστα με μόλις δύο ήττες που δεν στοίχισαν.

Το 2017 είχε αποκλείσει κατά σειρά Φλοριάνα, Ίρτις, Σπάρτα Πράγας και Κράσνονταρ, το 2018 τις Σπάρτακς, Σούντουβα, Σπάρτακ Τρνάβα και Σάλτσμπουργκ και το 2019 τις Σούντουβα, Ελσίνκι, Κοπεγχάγη και Γιουνγκ Μπόις.

Ο τελευταίος του αποκλεισμός σε προκριματικά ήταν το 2015, όταν ως προπονητής της Τσουκαρίτσκι η ομάδα του είχε αποκλειστεί στον δεύτερο προκριματικό του Europa League από την Καμπάλα, με 0-0 εντός και 2-0 εκτός έδρας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.