Header Ads


Survivor αποχώρηση: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Survivor αποχώρηση: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!


Ρωτήσαμε, μάθαμε και ξέρουμε το οριστικό αποτέλεσμα. Αυτός αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.
Όλο και περισσότερες ανατροπές θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που μπορείτε να δείτε καθημερινά στα highlights του Survivor.

Οι εκπλήξεις είναι πολλές και δεν έχουν τελειωμό για το Survivor, κάτι που φαίνεται ότι θα δούμε να γίνεται ακόμα μία φορά.

Η στρατηγική ανάμεσα στους παίκτες έχει αρχίσει και φουντώνει, με τα… μαχαίρια να βγαίνουν καθημερινά και να προκαλούν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.

Το βράδυ της Τρίτης είδαμε την Καρολίνα και τη Μαριαλένα, να ακολουθούν τον Σάκη που πήρε τη δεύτερη ασυλία και τον Τριαντάφυλλο στον τάκο και πλέον ένας από τους τέσσερις θα αποχωρήσει.

Αυτός αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης!

Η μεγάλη ανατροπή λοιπόν έρχεται λίγο καιρό πριν τελειώσει μία και καλή το Survivor, με τον παίκτη που αποχωρεί να μην τον περιμένει κανείς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μας αναφέρει ο άνθρωπος μας στον Άγιο Δομίνικο, αυτός που θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα είναι ο Τριαντάφυλλος.

Ο Ντάφι δεν θα καταφέρει να μείνει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης και να μεγαλώσει ακόμα το ρεκόρ του και σίγουρα μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στον Άγιο Δομίνικο θα αποτελέσει παρελθόν.

Μένει να δούμε και το κατά πόσο θα επηρεάσει αυτό την τηλεθέαση του παιχνιδιού, αφού σίγουρα αρκετοί παρακολουθούσαν για τον γνωστό τραγουδιστή.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.