Header Ads


Survivor: Ποιος κερδίζει την 2η ασυλία - Ποιος βγαίνει υποψήφιος!

Survivor: Ποιος κερδίζει την 2η ασυλία - Ποιος βγαίνει υποψήφιος!


Οι νέοι κανόνες του Survivor έχουν φέρει τα πάνω-κάτω, με τις ισορροπίες να αλλάζουν καθημερινά.
Survivor spoiler 15/6: Μία δυνατή εβδομάδα άρχισε για το Survivor, με ένα επεισόδιο που τα είχε όλα. Το βράδυ της Δευτέρας λοιπόν, είδαμε ξανά γυναίκες και άντρες να… μάχονται για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Εκεί όπως φαίνεται και στα στατιστικά του Survivor, ο Σάκης Κατσούλης ήταν απίστευτος, δίνοντας μία παράσταση χωρίς προηγούμενο, κάνοντας 11 νίκες σε 11 runs.

Έτσι πήρε την ασυλία και ήταν αυτός που θα έπρεπε να δώσει ένα συμπαίκτη του στον τάκο, με τον παίκτη των Κόκκινων να φαίνεται ότι βρίσκεται ανάμεσα στην Ελένη και τον Ασημακόπουλο.

Τελικώς επέλεξε την πρώτη, με τις εντάσεις φυσικά να μη σταματούν και στο συμβούλιο του νησιού, υπό το βλέμμα του Γιώργου Λιανού.

Survivor spoiler 15/6: Ποιος κερδίζει την 2η ασυλία;

Και απόψε λοιπόν, οι παίκτες θα μπουν στο στίβο μάχης προκειμένου να πάρουν τη δεύτερη ατομική ασυλία.

Οι Amigos σίγουρα την έχουν ανάγκη γιατί αν δεν την πάρουν, ένας από τους παίκτες τους θα βρεθεί ξανά υποψήφιος για αποχώρηση.

Ακόμα είναι νωρίς για το οριστικό αποτέλεσμα, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρει και ο άνθρωπος μας από τον Άγιο Δομίνικο οι δυνατότεροι παίκτες Σάκης, Ηλίας και Μαριαλένα έχουν το προβάδισμα.

Η Ελένη, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος ακολουθούν, ωστόσο έχουν δείξει χτυπητές αδυναμίες και δύσκολα θα μπορέσουν να κοντράρουν.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι Μαριαλένα και Σάκης έχουν δείξει σε πολύ καλύτερη κατάσταση στο τελευταίο αγώνισμα και μένει να δούμε αν αυτό θα γίνει και σήμερα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα Survivor spoiler, αφού όπως ξέρετε πάντα σας κρατάμε ενημερωμένους για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.