Header Ads


Survivor: Αυτός είναι ο νικητής για την 1η ασυλία!

Survivor: Αυτός είναι ο νικητής για την 1η ασυλία!


Έχετε παρατηρήσει ότι οι διαρροές του Survivor αργούν να βγουν; 
Έχουν τον λόγο τους και δεν είναι άλλος η προσπάθεια της παραγωγής να διακόψει τα spoiler για να μπορέσει να τραβήξει τον κόσμο ξανά στα μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.

Δεν τους βγαίνει πάντα, τι ζημιά όμως την κάνουν, αφού πολλές φορές βγαίνουν spoiler που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που επιμένουν και πάνε κόντρα στο ρεύμα. 

Υπάρχουν και τα ψεύτικα προφίλ ειδικά στο Twitter, όπου μερικοί μάλιστα υπογράφουν ότι δουλεύουν στην εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζάλι και έχουν πληροφόρηση κατευθείαν απο τον Άγιο Δομίνικο. Εκεί να δείτε τι βγάζουν!
 
Στα του σημερινού αγώνα της 1ης ασυλίας, τα πράγματα όσο δύσκολα και να φαίνονται έχουν αρχίσει σχεδόν να ξεκαθαρίζουν ειδικά και μετά το τέλος της πρώτης εβδομάδας με φουλ ατομικά παιχνίδια, αφού μόνο ο τυφλός δεν μπορεί να δει ότι τέσσερις ήταν αυτοί που μπορούσαν να κερδίσουν την ασυλία και πλέον ο τέταρτος, δηλαδή η Καρολίνα αποχώρησε!

Τα φαβορί είναι τρία. Σάκης – Ηλίας – Μαριαλένα! Η ψυχολογία όμως είναι υπέρ μόνο του Σάκη και της Μαριαλένας, εκτός αν ο Ηλίας αποφασίσει να αφήσει πίσω του την απώλεια της Καρολίνας και να αφήσει στην άκρη τους Amigos και την μουρμούρα του Ασημακόπουλου.

Η 1η διαρροή για σήμερα, αναφέρει ότι νικητής της 1ης ασυλίας της εβδομάδας θα είναι ο Σάκης. Όλα αυτά βέβαια απο τα spoiler που γνωρίζουμε!

Οριστικό αποτέλεσμα θα έχουμε αργότερα και φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε και το trailer για να δούμε ποιο είναι το αγώνισμα για γερά νεύρα!

Απόψε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor 4 κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης! 

Όσο για τον υποψήφιο ακολουθεί spoil σε πολύ πολύ λίγο. 

Όσο για τον πρώτο υποψήφιο; Ο Σάκης Κατσούλης δίνει ο Γιώργο Ασημακόπουλο!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.