Header Ads


Γλυκά Nερά: Νέα δήλωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τη φυλακή!

Γλυκά Nερά: Νέα δήλωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τη φυλακή!


Νέα δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν!

Σε νέα δήλωση με την οποία ζητά συγγνώμη προχώρησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται μετά την απολογία του.

Σύμφωνα με το Star ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος στη νέα του δήλωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».

Ο 33χρονος πιλότος επιμένει, δηλαδή, στην υπερασπιστική του γραμμή κάνοντας ξανά αναφορά στο παιδί του.

Παρόμοια ήταν και η πρώτη του δήλωση μέσα από τη φυλακή την οποία μετέδωσε χθες, Πέμπτη, το Star.

«Όπως θρηνούσα από το πρώτο λεπτό έτσι θρηνώ ακόμα και σήμερα για τον χαμό της γυναίκας μου. Με νοιάζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο για το μέλλον του παιδιού μου», φέρεται να είπε ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Ο 33χρονος πιλότος, που οδηγήθηκε στη φυλακή μετά τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, θα βρίσκεται σε «προστατευόμενο» περιβάλλον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το πρωί της Τετάρτης συναντήθηκε με τη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, κυρία Μαίρη Στέφη, σε μια τυπική διαδικασία για όλους τους κρατούμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ζήτησε δουλειά, γιατί, όπως είπε, θέλει να περνά τον χρόνο του.

Ο 33χρονος καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος, κρατείται στο ίδιο κελί με ακόμη τρία άτομα, έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση ναρκωτικών, έναν υπόδικο επίσης για ναρκωτικά και έναν για λαθρεμπόριο.

Για λόγους ασφαλείας, επίσης, θα προαυλίζεται πιθανότατα με τα ίδια άτομα που είναι στο κελί και κάποιους άλλους κρατούμενους της 6ης πτέρυγας, δύο φορές την ημέρα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.