Header Ads


«Διέρρευσε» προσωπικό βίντεο παίκτριας του MasterChef! (Vid)

«Διέρρευσε» προσωπικό βίντεο παίκτριας του MasterChef! (Vid)


Η αποκάλυψη από την ίδια και οι δύσκολες στιγμές μετά την διαρροή στο διαδίκτυο!
Σε μεγάλη της συνέντευξη μίλησε για τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχτηκε μετά το MasterChef, για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και για το "ροζ" βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, 40 μέρες μετά το θάνατό του.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη εμφανώς αδυνατισμένη και με ανανεωμένο λουκ, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και για το "ροζ" βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Ακόμη, μίλησε για τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχτηκε μετά το MasterChef, για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και για το "ροζ" βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, 40 μέρες μετά το θάνατό του.

"Χάρηκα πάρα πολύ με τη νίκη της Μαργαρίτας στο MasterChef. Είμαι πολύ περήφανη και την πίστευα από την αρχή. Ήθελα πολύ να βγει γυναίκα, της έστειλα συγχαρητήρια και εύχομαι να πάει πολύ ψηλά. Μιλήσαμε και μου είπε 'ευχαριστώ για τη στήριξη'", είπε η σεφ.

Ενώ συνέχισε: "Δέχτηκα δύο τηλεοπτικές προτάσεις, για ένα show και για μια πρωινή εκπομπή. Τηλεοπτικά θα ήθελα να είμαι στην κριτική επιτροπή του MasterChef. Ήταν δύσκολη η χρονιά που πέρασε γιατί έχασα τον πατέρα μου. Δεν περιμέναμε το χαμό του πατέρα μου και ήταν πολύ σκληρό. Είναι πολύ σκληρό κομμάτι τα 'ροζ' βίντεο που κυκλοφορούν. Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω κάτι άλλο", είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.