Header Ads


Στοίχημα: “Football is coming home…” & γαλανόλευκο τσαγανό - τριάδα για ταμείο στο 8.49!

Στοίχημα: “Football is coming home…” & γαλανόλευκο τσαγανό - τριάδα για ταμείο στο 8.49!


Σήμερα Τρίτη (29/06) ολοκληρώνεται η φάση των “16” στο Euro 2020 με την “τιτανομαχία” Αγγλία - Γερμανία στο Γουέμπλεϊ φυσικά να κλέβει την παράσταση. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας οι Σουηδοί αντιμετωπίζουν την Ουκρανία στο Χάμπντεν Παρκ, ενώ τα ξημερώματα η Εθνική μπάσκετ ρίχνεται στη μάχη του προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά. Πάμε να αναλύσουμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.
 
“Football is coming home…”
Στις 19:00, στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, η Αγγλία υποδέχεται τη Γερμανία με διακύβευμα ένα εισιτήριο στα προημιτελικά του Euro 2020.
Η Αγγλία, μαζί με την Ιταλία, ήταν οι δύο μοναδικές ομάδες που δε δέχτηκαν γκολ στη φάση των ομίλων, προς το παρόν δείχνει ότι η άμυνα και ο ρυθμός είναι τα πιο ισχυρά στοιχεία του ρόστερ της. Δημιουργικά δεν παίρνει καλό βαθμό, σκόραρε μόλις δύο γκολ σε τρία ματς, αμφότερα απ’ τον Στέρλινγκ, ο οποίος εξελίσσεται σε σημείο αναφοράς (έχει σκοράρει 14 γκολ στις τελευταίες 19 συμμετοχές του με την Αγγλία). Κέρδισε δίκαια την Κροατία στην πρεμιέρα, μπορούσε πιο άνετα απ’ το 1-0, συνέχισε με κακή εμφάνιση στο 0-0 με τη Σκωτία, ενώ την περασμένη Τρίτη επικράτησε 1-0 της Τσεχίας, σε ματς που σκόραρε νωρίς και δεν απειλήθηκε ποτέ.
Τα παιχνίδια της Γερμανίας στον όμιλο ήταν πολύ «ανοιχτά», εξ ολοκλήρου αντίθετα απ’ αυτά της Αγγλίας. Σημειώθηκαν συνολικά 11 γκολ σε τρία παιχνίδια, με τη Γερμανία να σκοράρει έξι φορές και να δέχεται πέντε γκολ. Δεν ήταν χειρότερη απ’ τη Γαλλία στην πρεμιέρα, θα μπορούσε να έχει πάρει την ισοπαλία, συνέχισε με το εμφατικό και απόλυτα δίκαιο 4-2 επί της Πορτογαλίας, εκεί έδειξε τις δυνατότητες της στο επιθετικό κομμάτι, «σώθηκε» χάρη στην επίθεση και στο τελευταίο ματς του ομίλου κόντρα στην Ουγγαρία. Είχε κάκιστη εικόνα ανασταλτικά, ουσιαστικά δέχτηκε δύο γκολ σε ισάριθμες φάσεις, από μια ομάδα που έπαιζε τουλάχιστον μια ταχύτητα κάτω.
Εκ διαμέτρου αντίθετη η αγωνιστική ταυτότητα των δύο ομάδων στους ομίλους τους και το ματσάρισμα λέει Αγγλία. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ μπορεί να ρίξει το ρυθμό, να κλείσει τους χώρους για τους Γερμανούς και να χτυπήσει την ασταθή τους άμυνα στις αντεπιθέσεις. Θα πάμε με την έδρα και θα επιλέξουμε την Αγγλία με DNB, σε απόδοση 1.83 και καλυπτόμαστε σε περίπτωση ισοπαλίας.
 
Πιο σοβαρή η Σουηδία
Στις 22:00, στο Χάμπντεν Παρκ της Γλασκώβης ολοκληρώνεται η φάση των “16” με το Σουηδία - Ουκρανία.
Η Σουηδία παρατάχθηκε χωρίς κανένα άγχος στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου (είχε πανηγυρίσει την πρόκριση απ’ το δεύτερο παιχνίδι) και δεν έδειξε καμία διάθεση να κάνει “χάρη” στην Πολωνία. Σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι επικράτησε με 3-2 της παρέας του Λεβαντόφσκι στην Αγία Πετρούπολη και εξασφάλισε την “πρωτιά” του ομίλου της. Άψογα στημένη και οργανωμένη σ’ ένα ακόμη παιχνίδι, η άμυνά της όμως δεν απέφυγε τα δύο γκολ και σε φινάλε - θρίλερ εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα των Πολωνών και πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις. Με “όπλο” την άμυνα έφτασε ως εδώ, στην πρεμιέρα κράτησε στο μηδέν την Ισπανία (0-0) και τη 2η αγωνιστική επικράτησε 1-0 της Σλοβακίας.
Η Ουκρανία ήταν σκέτη απογοήτευση στο τελευταίο της παιχνίδι, ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από την Αυστρία στο Βουκουρέστι και με τρεις πόντους τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου της. Περίμενε να ολοκληρωθούν και οι υπόλοιποι όμιλοι για να δει αν συνεχίσει ή αν πάει σπίτι της και η βαριά ήττα της Σλοβακίας (5-0 από Ισπανία) ήταν αυτή που της έδωσε την πρόκριση στους "16" (τέταρτη στην ειδική βαθμολογία, πάνω από Φινλανδία και Σλοβακία). Οι εμφανίσεις της στη φάση των ομίλων δεν κρίνονται ικανοποιητικές, στην πρεμιέρα το πάλεψε με την Ολλανδία, αλλά γνώρισε την ήττα με 3-2, ενώ τη 2η αγωνιστική επικράτησε με 2-1 της Βόρειας Μακεδονίας.
Πιο σοβαρή και πιο δεμένη ομάδα η Σουηδία. Έχει συνοχή στο αμυντικό κομμάτι και τις λύσεις στην επίθεση με το φορμαρισμένο Ίσακ να κάνει τη διαφορά. Θα την εμπιστευτούμε σήμερα στον άσο του 2.47!
 
Ανταγωνιστική η γαλανόλευκη!
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Στις 02:00 τα ξημερώματα, η Εθνική Ελλάδος ξεκινά το προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, με πολλά προβλήματα και απέναντι στο φαβορί τους γηπεδούχους!
Οι απουσίες από τη γαλανόλευκη δυσχαιρένουν την κατάσταση και προφανώς ο Καναδάς έχει περισσότερο ταλέντο πλέον στο ρόστερ του. Είναι το φαβορί και λόγω έδρας, αλλά το χάντικαπ κρίνεται υπερβολικό. Μπορεί να αποδειχθεί ανταγωνιστική η ομάδα του Πιτίνο και θα ποντάρουμε στην Ελλάδα με +13.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.88.
 
ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.