Header Ads


Euro 2020: Δανία και Βέλγιο θα σταματήσουν στο δεκάλεπτο για να τιμήσουν τον Έρικσεν!

Euro 2020: Δανία και Βέλγιο θα σταματήσουν στο δεκάλεπτο για να τιμήσουν τον Έρικσεν!


Δανία και Βέλγιο σε μια αξιέπαινη κίνηση, θα σταματήσουν στο δεκάλεπτο για να τιμήσουν τον Κρίστιαν Έρικσεν!
Δανία και Βέλγιο θα τεθούν αντιμέτωπες σήμερα στις 19:00 για τη 2η αγωνιστική του Euro με τις δύο ομάδες να προχωρούν σε μια αξιέπαινη κίνηση προς τιμήν του Κρίστιαν Έρικσεν που κατέρρευσε στον πρώτο αγώνα της Εθνικής του ομάδας κόντρα στη Φινλανδία.

Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός του Βελγίου, η ομάδα του θα αποτίσει φόρο τιμής στο νούμερο «10»της Δανίας, έπειτα από το περιστατικό που του συνέβη. Για την ακρίβεια στο 10ο λεπτό του ματς της Δανίας με το Βέλγιο, ο αγώνα θα διακοπεί για ένα συλλογικό χειροκρότημα τόσο από τους παίκτες, όσο και από το κοινό που θα βρίσκεται στο «Πάρκεν».

«Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον Έρικσεν. Ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στο γήπεδο σύντομα και πάνω απ’ όλα με καλή υγεία. Γι΄ αυτόν τον λόγο, όπως είπε ο πριν ο Λουκάκου, θέλουμε να τον γιορτάσουμε στην αρχή του παιχνιδιού. Το ποδόσφαιρο δεν είναι το ίδιο χωρίς τον Έρικσεν, για τον οποίο ελπίζουμε σε μια καλή ανάκαμψη. Ο Ρομέλου θα ήθελε να τον επισκεφτεί, αλλά τώρα η προτεραιότητα ανήκει στην οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου ο Μαρτίνεθ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.